Annonce
Randers FC

Saba om klassemål: Det vigtigste mål i min Randers FC-karriere

- What a goal bro. Tobias Sana fra AGF var ikke bleg for at rose Saba Lobjanidze for sin scoring til 1-1, da de to teknikere rendte ind i hinanden i mixedzone efter kampen. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Saba Lobjanidze og Björn Kopplin scorede begge to flotte mål i 2-1-sejren over AGF lørdag eftermiddag. De to kanter glæder sig over resultatet og præstationen, selvom det ærgrer dem lidt, at de ikke vandt større.

Randers: Der blev sat sæsonrekord lørdag eftermiddag, da Randers FC tog imod AGF, og de 7.216 tilskuere blev vidne til to forrygende langskudsmål af de lyseblå, som vandt 2-1.

Første Randers FC-spiller på tavlen var Saba Lobjanidze, der efter et par velkendte træk ind i banen drejede kuglen helt op i det lange hjørne med højrebenet. Uden chance for Grabara i målet. Ren klasse.

Scoringen affødte da også en beundrende kommentar af AGF-spilleren Tobias Sana i mixedzone efter kampen, og bedømt på hovedpersonens eget smil kommer gengivelsen nok også til at køre på repeat et par gange derhjemme.

- Det var egentlig meget simpelt. Jeg ville bare ind i banen og skyde. Det var mit vigtigste mål i min Randers FC-karriere, så derfor jublede jeg lidt ekstra, griner Saba Lobjanidze, som gav den fuld hammer i sin klassiske Saba-time jubelscene.

Det afgørende mål stod Björn Kopplin dog for tyve minutter senere. Tyskeren hamrede på kontrolleret vis en halvflugter fra kanten af feltet i det lange hjørne. Igen måtte Grabara ud i fuld længde. Igen var det forgæves.

- Marvin (Egho red.) snittede bolden videre. Det var godt nok i den forkerte retning, men den kom perfekt til mig. Og den her gang ramte jeg den godt, så alting virkede bare, forklarer Kopplin.

En snert af ærgrelse

Tyskeren spillede hele kampen på højrekanten, og han var overordnet set tilfreds med holdets præstation i sejren, selvom der var lidt malurt i bægeret.

- Alle kæmpede virkelig. Det var et rigtig derby med masser af gule kort og tilskuere. Alle fodboldspillere elsker den slags. Når man vinder 2-1 er man også tilfreds, selvom vi kunne have scoret flere mål. Jeg burde i hvert fald have udnyttet min store chance til at score et mål mere, men vi arbejdede hårdt, vandt og scorede to smukke mål, så alt i alt var det en god kamp, siger Björn Kopplin.

Det er holdkammeraten på den modsatte kant enig i, og selvom det kun blev til en etmålssejr, er han stadig fortrøstningsfuld.

- Sådan en kamp mod AGF er så vigtig for vores fans, så vi var alle virkelig motiverede. Alle kæmpede og gjorde det fantastisk, og vores taktik med at angribe så hurtigt som muligt virkede også. Jeg synes, at vi havde fortjent at score i anden halvleg, så det var lidt uheldigt, det ikke blev til en større sejr, men det går nok. Vi fik et godt resultat alligevel, siger Saba Lobjanidze, der ser frem til et tæt returopgør i Århus på søndag.

- AGF er et godt hold, men vi er bedre, så 2-1 er perfekt, for vi kan også godt score på deres hjemmebane. Det hedder nok 55-45 til os nu i forhold til at gå videre.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Beredskabet bad om politi-assistance til at dæmpe unge bilister: - De ræsede om ørerne på os

Randers HK For abonnenter

Stort portræt af Katrine Larson: Guldpigen der gik en anden vej

Annonce