Annonce
Sport

Saksespark reddede Kristrup i målrigt topopgør

Der blev gået til vaflerne i duellerne på Kristrup Stadion. Foto: Henrik Nørby Langvang.

Hele seks mål blev der scoret i den direkte duel mellem Kristrup og Helsted om førstepladsen i serie 1.

Annonce

Kristrup: Et intenst og til tider hårdt spillet topopgør mellem Kristrup og Helsted endte 3-3. Mathias Fransen scorede to gange for Helsted i opgøret, der var stærkt præget af en strid vind på langs af banen.

Det var to hold fyldt med selvtillid, der mødtes til en direkte duel om førstepladsen i Serie 1. Kristrup som ubesejret, mens gæsterne fra Helsted kun har tabt en kamp. Sæsonens første møde mellem de to hold endte 1-1.

Hjemmeholdet startede med vinden i ryggen, men det var ingen fordel fra kampens start. Det var nemlig gæsterne, der havde kampens første chance, en dobbeltchance, hvor bolden blev reddet af Jeppe Mogensen i Kristrup-målet og returen endte i nettaget.

To minutter senere blev det 1-0 til gæsterne, da Mathias Frandsen afsluttede et perfekt gennemspillet angreb.

Kampen i tal

Serie 1

Kristrup - Helsted 3-3 (2-1)

0-1 Mathias Fransen (10.)

1-1 Henrik Kristiansen (25.)

2-1 Christian Gjættermann (35.)

2-2 Mathias Fransen (48.)

2-3 Simon Snog (76.)

3-3 Kasper Tolstrup (82.)

Kampens Kristrup-spiller: Kasper Tolstrup

Kampens Helsted-spiller: Kian Poulsen

Foto: Henrik Nørby Langvang
Annonce

Intenst opgør

Herfra var det dog hjemmeholdet, der dominerede totalt resten af halvlegen og fik vendt kampen med to scoringer.

Først scorede forsvareren Henrik Kristiansen til 1-1 efter et frispark, og otte minutter før pausen øgede Christian Gjættermann til pausestillingen 2-1.

- Det var et intenst opgør. Vi kom dårligt igang, men efter et kvarter synes jeg, vi sidder på det. I starten af anden halveg kommer vi skidt igang igen, men synes vi viser til sidst, at vi vil vinde kampen, mens de graver sig ned og er tilfredse med det ene point, sagde Kristrup-træner Lasse Mogensen.

Efter pausen var det de grønblusede Helsted-spillere der fik fordel af vinden. Dog var det hjemmeholdet, der var yderst tæt på 3-1 efter et hjørnespark.

Foto: Henrik Nørby Langvang
Annonce

Tæt på hattrick

Der skulle dog kun gå yderligere to minutter, inden det blev 2-2.

Mathias Fransen bragte balance i regnskabet med sit andet mål i opgøret. Herefter var gæsterne mest på bolden, og midt i halvlegen var Mathias Fransen tæt på at score hattrick, men Jeppe Mogensen reddede med en fodparade.

Et kvarter før tid blev det 3-2 til gæsterne, da Simon Snog scorede på et hovedstød efter hjørnespark. På det tidspunkt lignede Helsted det nye tophold i Serie 1.

Hjemmeholdet ville det dog anderledes og fik udlignet til 3-3 med kampens detalje. Med ryggen til målet inde i det lille felt fik Kasper Tolstrup saksesparket bolden ind bag Christoffer Dichmann i Helsted-målet.

I kampens sidste minutter var hjemmeholdet i teten, men topopgøret endte med et point til hver.

Annonce

For mange uafgjorte

Hos gæsterne stod Ahmad Kwismi og Jens Erik Svendsen i spidsen for holdet, da træner Kasper Christiansen var fraværende.

- Det var en intens fight. Vi er ikke helt tilfredse med resultatet, når vi fører med kort tid tilbage af kampen. Men hvis vi tager kampen som helhed, er et kryds nok i orden, sagde Jens Erik Svendsen.

Hos hjemmeholdet var der heller ikke helt tilfredshed med resultatet.

- Fin kamp med to hold, der ville noget. God intensitet. Jeg er dog ikke tilfreds med resultatet. Jeg vil vinde. Men når vi er bagud med tolv minutter tilbage af kampen, er det fint. Set over hele kampen synes jeg, vi skulle have vundet, sagde Kristrup-træner Lasse Mogensen.

- Vi har ikke tabt i 16 turneringskampe i træk, men for mange uafgjorte kampe rykker ikke det store. Men det var fint, at vi fik scoret tre mål efter et par kampe uden scoringer, sluttede Lasse Mogensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce