Annonce
Østjylland

Salg af Jeppe Kjær tæt på målstregen

Bo Henriksen skal formentlig bruge de kommende dage på at få de sidste detaljer på plads i forhold til et salg af Jeppe Kjær. Arkivfoto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
De sidste detaljer mangler at falde på plads, før AC Horsens største salg nogensinde bliver en realitet.
Annonce

Horsens: Transfermarkedet er mærket af corona-krisen, men hvis talentet er stort nok, er den slags heller ingen hindring. Det har AC Horsens oplevet den seneste måneds tid, hvor interessen for 16-årige Jeppe Kjær har været stor og vedvarende.

Avisen erfarer, at et salg nu er tæt på målstregen. Manager Bo Henriksen nyder sommervarmen, og klubbernes kamp for at få en underskrift fra den talentfulde spiller, der tidligere på året blev den yngste debutant og senere den yngste målscorer i Superligaens historie.

- Vi oplever stadig stor interesse for Jeppe Kjær. Vi har nogle gode dialoger med forskellige klubber og ikke mindst med Jeppe Kjær og hans familie og rådgivere, siger manager Bo Henriksen.

Ajax Amsterdam har været den varmeste bejler længe, og Jeppe Kjær har brugt sommerpausen til at undersøge forholdene i sin kommende klub.


Vi oplever stadig stor interesse for Jeppe Kjær. Vi har nogle gode dialoger med forskellige klubber og ikke mindst med Jeppe Kjær og hans familie og rådgivere.

Bo Henriksen


Om det ender med at blive Ajax, må de kommende dage vise. Vandrørene i fodboldmiljøet fortæller, at de sidste detaljer endnu mangler at falde på plads blandt andet det obligatoriske lægetjek. Både AC Horsens og Jeppe Kjær selv skal også have forhandlet tingene endeligt på plads.

- Vi ville gerne have beholdt Jeppe Kjær, men det stod hurtigt klar, at med den store interesse, der har været for ham, så var det ikke muligt. Derfor har vores udgangspunkt været at finde den bedste mulige løsning for Jeppe Kjær ved et salg, siger Bo Henriksen.

Annonce

Rekordsalg

Danske klubber har flere gange budt sig til i forhold til Jeppe Kjær, men de er for længst ude af billedet. AC Horsens har ellers tidligere solgt spillere som Bubacarr Sanneh og Jesse Joronen videre til henholdsvis FC Midtjylland og FC København for siden at score et større millionbeløb på videresalgsklausuler.

- Det grossistled springer vi over denne gang. Det er også vigtigt for os som klub, at vi kan sælge spillere direkte til udlandet. Det gjorde vi også med Mads Juel Andersen, der har haft stor succes og spillet mange kampe for Barnsley, siger Bo Henriksen.

AC Horsens kan med et salg af Jeppe Kjær til en stor udenlandsk klub sikre sig den største direkte transferindtægt i klubbens historie. Gilberto Macena, der skiftede til Kina for godt 12 millioner kroner, er det hidtil største salg uden hensyn til videresalgsklausuler.

Jeppe Kjær kommer til at indbringe mere, og oven i vil der så være mulighed for at tjene yderligere millioner, hvis den unge og snart forhenværende AC-spiller fortsætter sin udvikling.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce