Annonce
Randers

Salgsposer i underbukser, hashlugt og narko-regnskab: Politiets fælde klappede tre gange torsdag

En mand, som endte med at blive anholdt for salg af narkotika, mente bare, at hashlugten ved hans lejlighed kom fra den joint, han netop var igang med at ryge. Arkivfoto: Maurizio Milanesio/Panthermedia/Ritzau Scanpix
Torsdag ledte tip om hashlugt og en patruljes egne næser Østjyllands Politi på sporet af flere overtrædelser af narkotikalovgivningen.
Annonce

Randers: Politiet havde egentlig et andet ærinde, da en mistænkelig hashlugt pludselig ledte dem på sporet af en narkoovertrædelse torsdag formiddag. Om aftenen førte endnu et tip om hashlugt til to anholdelser for salg af euforiserende stoffer.

Torsdag klokken 10.59 bankede en patrulje fra Østjyllands Politi på hos en 34-årig mand på en adresse i Randers. Der var kommet anmeldelse fra en bekendt til den 34-årige, som var bekymret, fordi han i flere dage ikke havde hørt fra sin ven i lejligheden. Den 34-årige åbnede døren, men lukkede den hurtigt bag sig, mens han forsikrede betjentene om, at han havde det fint.

Betjentene lagde mærke til, at der fra lejligheden lugtede kraftigt af hash, og ønskede derfor at ransage lejligheden. I lejligheden fandt betjentene et skab, der var indrettet som væksthus med plantelamper og blæsere samt tre hashplanter. Den 34-årige blev derfor sigtet for besiddelse af narko.

Annonce

Hashlugt og regnskab

Torsdag klokken 22.01 bankede betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje igen på hos en beboer i en opgang i Randers. Her havde politiet fået et tip om, at der lugtede af hash.

Lejlighedens 26-årige beboer åbnede døren og forklarede, at han lige var i gang med en joint, hvilket nok var årsagen til, at der lugtede af hash i opgangen.

Den 26-årige mand blev alligevel sigtet for narkosalg, da betjentene i forbindelse med ransagning af lejligheden fandt flere salgsklare klumper hash og skunk, et regnskab og andre tegn på, at den 26-årige solgte hash. Mens betjentene var i færd med at ransage lejligheden, ankom en 18-årig mand til stedet. Da politiet nu havde en stærk formodning om, at der blev solgt hash fra lejligheden, blev den 18-årige også visiteret.

Han blev fundet i besiddelse af nogle kontanter og tre klumper hash, der var gemt i en frysepose i hans underbukser. Da betjentene havde en formodning om, at pengene stammede fra salg af hash, blev den 18-årige også sigtet for narkosalg.

Begge mænd blev anholdt og brag til politigården i Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Tak for en hurtig affaldsaftale

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Randers FC

Lejespiller fortsætter sæsonen ud: Sportsdirektør ser positive tegn i forhold til en permanent aftale

Randers FC For abonnenter

Dét lærte vi af kollapset mod Horsens: Forsvarsproblemer, unge på spring og kæmpende kant

Annonce