Annoncørbetalt indhold

Samsung Galaxy S20: Her er, hvad der gør den til et sikkert valg i 2020

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi kommer ikke udenom, at 2020 har været et år, hvor smartphones og tablets har været højtelsket hos danskerne. Men faktisk viser det sig, at danskerne har været nogle af de første til at udbrede smartphones, og det sætter skub i udviklingen.

Da Samsung kom tilbage på markedet, blev Galaxy-serien hurtigt en succes. Og i år er ingen undtagelse, for den nye Samsung Galaxy S20 kan noget helt særligt. Her får du en af de stærkeste smartphones til prisen, og det gør Samsung Galaxy S20 yderst attraktiv for mange. Læs mere om, hvad der gør denne model til måske årets bedste smartphone.

Annonce

Stærke egenskaber i hverdagen

Vi kan nævne mange ting om Samsung Galaxy S20, men der er især en ting, som vi skal have på plads. I takt med at 5G snart ruller ud i hele verden, er der kommet en større efterspørgsel på smartphones, der er 5G-ready. Det får du selvfølgelig, når du vælger denne model fra Samsung. Det sikrer dig en smartphone, der går en lys fremtid i møde, så du kan nyde godt af en lynhurtig forbindelse.

Men det er ikke det eneste. Du får også et stærkt kamera, der kan følge dig hver eneste dag. Du får ikke bare ét, men hele tre kameraer på bagsiden. Du kan nyde godt af 64+12+12 MP og hele 10 MP på dit frontkamera. Det gør det nemt for dig at få samlet de bedste øjeblikke med din smartphone uden at gå på kompromis med kameraets kvalitet.

Annonce

Lækre funktioner og et flot design

Én ting er de store nøglefunktioner, men noget andet er alle de funktioner, der gør livet lidt nemmere. Dem får du selvfølgelig mange af, hvis du køber en Samsung Galaxy S20. Her kan du glæde dig til Ultrasonic-fingeraftrykssensor, AKG-højttalere, trådløs strømdeling og meget andet.

Du får også en lynhurtig opladning og mulighed for at parre din smartphone med andre devices fra Samsung. På den måde kan du dele strøm, billeder og andet, og det gør det nemt og effektivt. Samsung Galaxy S20 har samtidig en IP68-klassificering, der gør, at vand og støv ikke trænger ind.

Og designet er heller ikke til at klage over. Du får en 6.2” Quad HD-Dynamic AMOLED-skærm, der giver dig den imponerende infinity-skærm. Samtidig er designet enkelt og lækkert, og de bløde kanter giver dig en ultimativ oplevelse.

Annonce

Køb din nye Samsung Galaxy S20, og gå et lysere 2021 i møde

I takt med corona har danskerne brugt deres digitale devices mere end nogensinde før. Og det er der god grund til. For med apps til coronaopsporing, digitalt nøglekort og meget andet er en velfungerende smartphone afgørende i dag.

Med denne model fra Samsung i hånden kan du være helt sikker på, at du altid er fuldt opdateret. Du får et lækkert design, gode funktioner og en fremtidssikret smartphone. Og så er den gode pris på Samsung Galaxy S20 et stort plus. Du får med andre ord meget for dine penge.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.