Annoncørbetalt indhold

Samsung gør det igen: Byd velkommen til 3 nye Samsung Galaxy-modeller i 2022

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Samsung har i en årrække imponeret med sin Galaxy-serie, der hvert eneste år byder på innovation, nye features og lækre specs. Og 2022 er ingen undtagelse, for her præsenterer de nemlig hele tre forskellige modeller, som du kan glæde dig til at se lidt nærmere på i denne artikel.

Samsung Galaxy S22 – en pris for de fleste

Annonce

Lad os starte ved den klassiske model, som vi kender den fra Samsung Galaxy S-serien. Galaxy S22 byder på en Exynos 2200-processor og hele 8 GB RAM, der giver dig en lynhurtig smartphone med plads til streaming af musik og film, som det passer dig. Derudover får du et kraftfuldt 3.800 mAh-batteri, så du har strøm til hele dagen, og så understøtter den S-Pen.

Kameraoplevelsen bliver der ikke gået på kompromis med i Samsung Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra. Med Galaxy S22 får du 10 MP frontkamera og hele fire bagkameraer med 50 MP + 12 MP + 10 MP, der ligeledes giver dig 3 x optisk zoom. Det betyder, at du får knivskarpe billeder hver eneste dag, så du kan gemme de bedste øjeblikke på din nye Samsung Galaxy.

Samsung Galaxy S22+ – en opgradering

Hvis du foretrækker en lidt større skærm og lidt ekstra luksus, er Samsung Galaxy S22+ den helt rigtige model for dig. Her får du en 6,5” skærm, der understøtter S-pen og har den robuste Gorilla Glass Victus+-skærm. Du får også et ekstra kraftigt batteri, der her giver dig 4.600 mAh, som er særligt godt for dig, der ofte er på farten og gerne vil sikre, at der altid er strøm nok.

Her får du selvfølgelig også glæde af fire bagkameraer og et 10 MP frontkamera. Du får de samme kameraspecifikationer som på Galaxy S22, men S22+ byder også på adaptiv pixel-funktion og hele 8K-videooptagelser.

Du får samme processor som i S22, og det samme gælder for de 8 GB RAM. Til gengæld er Samsung Galaxy S22+ en lidt større model, der giver dig endnu mere skærmplads til streaming, eller hvad du foretrækker.

Samsung Galaxy S22 Ultra – det ultimative til tech-nørden

Hvis du gerne vil have det bedste af det bedste, får du her den imponerende kamerateknologi, som Samsung står bag. Her kan du nemlig glæde dig til intet mindre end fire bagkameraer med 108 MP + 12 MP + 10 MP + 10 MP samt et frontkamera med hele 40 MP. Hvis det ikke er imponerende i sig selv, får du også 10 x optisk zoom og intelligent AI, der sikrer dig knivskarpe billeder.

Der er også skruet en tand op for telefonens tekniske specifikationer. Du får mulighed for at vælge hele 16 GB RAM, og så får du et batteri på 5.000 mAh. Dertil kan du glæde dig til den ultralækre 120 Hz AMOLED-skærm på 6,1”.

Køb Samsung Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra i dag

Selvom Samsung Galaxy S-serien endnu ikke er ude på markedet endnu, kan du allerede nu gøre dig klar til at få fingrene i din favorit. Forudbestil Samsung Galaxy S22, S22+ eller S22 Ultra i dag, så du kan være helt sikker på, at du får din favoritmodel, når den udkommer.

Når det kommer til Samsung Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra og pris, vil S22 være den mest prisvenlige, hvorimod Ultra-modellen topper på listen. Til gengæld får du også meget for pengene.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.