Annonce
Randers

Science Camp Randers fejrer 10 års jubilæum med en udvidelse

På Science Camp er der fokus på nysgerrighed og talentudvikling inden for naturvidenskaben. PR-foto
Science Camp Randers har åbnet sin 10. sæson - og fejrer det blandt andet med en udvidelse af samarbejdet med Videnskabsklubben.

Randers: Tilmeldingen til 10. sæson af Science Camp Randers er åbnet.

Campen er for elever i 4. – 9.-klasser, der gerne vil udvikle deres evner inden for naturvidenskab. 10 års jubilæet fejres med en udvidelse af samarbejdet med Videnskabsklubben.

Så nu kan endnu flere børn give sig i kast med naturvidenskaben. I fjor deltog 300 elever i et af Science Camp-forløbene, og i år udbydes yderligere 50 pladser.

Science Camp begyndte som et samarbejde mellem en gruppe lærere fra byens folkeskoler og privatskoler, og på campen er der plads til alle børn.

Ikke bare de dygtigste, men allerhelst de mest nysgerrige børn, siger Jens Madsen, naturfagslærer på Randers Realskole, der har været med fra begyndelsen i 2009.

Annonce

Spændende besøg

Science Camp for 8. – 9.-klasserne bliver holdt i efteråret, mens den for 4. – 7.-klasserne bliver holdt i foråret.

Programmet byder blandt andet på besøg i Naturvidenskabernes Hus i Bjerringbro og ved Marslaboratoriet på Aarhus Universitet.

For 9. klasserne står programmet også på et besøg hos science-talenter på Sorø Akademi og en tur i Tivoli i København. 8. og 9. klasserne kan tilmelde sig over de næste tre uger.

Videnskabsklubben er udviklet af medlemmer af Det Unge Akademi under Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab og er et mentornetværk for børn og unge.

Klubben tilbyder sammen med Science Camp Randers tre mentorhold frem til jul. Tilbuddet er gratis, og eleverne mødes med deres mentorer syv gange efter efterårsferien og indtil jul.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce