Annonce
Randers

Se billederne: Nyt toptunet klubhus til Langå IK

Foto: Annelene Petersen

Langå: Langå IK indvier nyt klubhus.

Første spadestik til det 500 kvadratmeter store klubhus blev taget i fællesskab af borgmester Torben Hansen (S) og formand Jan Mørup i marts sidste år. Klubhuset er finansieret af anlægsmidler fra Randers Kommune, Langå IK og lokale sponsorer, og lørdag kunne medlemmer og frivillige i Langå IK klappe sig selv og hinanden på skuldrene. Det har nemlig i mange år været et ønske at få et nyt klubhus. Et klubhus, der kan være rammen om bevægelse, motion og gode oplevelser for både store og små.

Det nye, topmoderne klubhus erstatter en gammel børnehave og et gammelt hus fra 1954. Og de mange medlemmer kan nu endelig se frem til nye og moderne badefaciliteter.

- Klubhuset bliver meget mere end blot et klubhus i traditionel forstand, men kommer også til at være et mediecenter. Det bliver et samlingssted, hvor man kan holde sig opdateret på lokale aktiviteter. Det er foreningens formål at skabe fællesskab og at samle lokalsamfundet, fortæller formand Jan Mørup.

Langå Klubhus er et af de anlægsprojekter, der står færdigt, efter at Randers Kommune valgte at pulje midlerne til anlægsprojekterne på fritidsområdet for en fire-årig periode fra 2018 til 2021. Den utraditionelle metode har skabt gode muligheder for samarbejde, udvikling og ikke mindst at tænke stort.

Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Randers FC For abonnenter

Næsten uanset, hvor Thomasberg kigger hen, kan han se folk, der leverer varen

Annonce