Annonce
Østjylland

Se billederne: Så smattet var der på Ceres Park

Kasper Marker fra Canal 9, der skulle have sendt kampen, og AGF-træner David Nielsen tester den sumpede bane. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
AGF fik aflyst forårspremieren i Superligaen. Billederne viser, hvorfor.

AARHUS: Alt for rigelige mængder nedbør betød aflysningen af forårspremieren på Ceres Park. Superligakampen mellem AGF og Randers FC søndag kl. 16 kunne ikke spilles på den smattede bane - og græstæppet kunne næppe heller have holdt til det.

Det østjyske superliga-opgør er udsat, og der er endnu ikke sat dato på, hvornår kampen så skal spilles.

Udsættelsen skyldes de store mængder regn, der er faldet over Aarhus det seneste døgn, hvilket betyder, at banen på Ceres Park ikke er blevet klar. Banen er simpelthen ikke i en stand, så kampen kan gennemføres.

– Vi beklager meget de gener, denne aflysning påfører vores publikum, sponsorer, modstandere og alle andre involveret i kampen. Men efter en grundig vurdering – og i tæt samråd med Divisionsforeningen og Randers FC – har vi vurderet, at det ikke vil være muligt at gennemføre kampen i dag, siger direktør i AGF, Jacob Nielsen, i en pressemeddelelse.

Kampen er aflyst og udsat, til sumpen er blevet til en fodboldbane igen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.
Vandet stod så højt på banen, at dagens superligakamp på Ceres Park måtte aflyses. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.
Kastegraven var fuld af vand. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.
Sidst en kamp måtte aflyses på Ceres Park var i december 2013. Det var på grund af orkanen Bodil. Denne gang var det ikke blæsten men masser af regnvand på banen, der var årsag til aflysningen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Coronapatienter er længere i respirator end forventet

Annonce