Annonce
forside For abonnenter

Se billederne - Veteranknallerttur langs Randers Fjord

<p>Ca.50 knallertkørere fra Ny Veteranknallertklub trodsede lørdag regnen og kørte i samlet flok rundt langs Randers Fjord.</p><p>&nbsp;</p>

Ca.50 knallertkørere fra Ny Veteranknallertklub trodsede lørdag regnen og kørte i samlet flok rundt langs Randers Fjord.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vi har det Verdo, vi selv har valgt

Det er naturligvis kritisabelt, at vores forbrugerejede energiselskab har opkrævet for meget for den fjernvarme, som samme forbrugere modtager i private boliger, erhvervsvirksomheder og offentlige bygninger overalt i Randers. Det er naturligvis kritisabelt, at returneringen af de mange millioner, som forbrugerne har betalt for meget, ikke nødvendigvis rammer de samme forbrugere, som oprindelig har betalt for meget. Det pynter ikke på billedet af vores by, at forbrugernes eget forsyningsselskab har opkrævet højere fjernvarmeafregning end lovligt. Tværtimod. Det skæmmer billedet af vores by i en række af år, hvor også vores folkevalgte forbilleder i Randers Byråd forværrer vores omdømme i verden omkring os. Desværre. Vi har ikke brug for flere af den slags historier om det lokalsamfund, vi i øvrigt elsker at være en aktiv del af og elsker at leve vores gode liv i. Vi ønsker en højere grad af ordentlighed - hos vores fjernvarmeforsyning, hos vores folkevalgte, hos os alle. For vi kan pege fingre ad vores fjernvarmeforsyning, ad vores folkevalgte, ad hinanden, men når vi peger fingre ad alle de andre, er der også fingre, der peger indad mod os selv. Vi har selv som forbrugere valgt vores repræsentanter i vores fjernvarmeforsyning, og vi har selv valgt vores politikere i Randers Byråd. Det skal vi være mere bevidste om, hvad enten det gælder valg i Verdo, eller det gælder valg i Randers Kommune. Vi skal være mere kritiske, når vi sætter vores kryds. Vi skal overveje, om vi bare skal gøre, som vi plejer, når vi står i stemmeboksen - om vi bare skal stemme på dem, vi plejer at stemme på, dem vi kender. Snart står vi igen ved stemmeurnen, når der allerede næste år i november er kommunalvalg, og alle de, der hellere end gerne modtager genvalg, er så småt begyndt at melde sig på banen. De skal naturligvis være velkomne i valgkampen, men lad os håbe, at vi også ser en lang række nye bud på stærke repræsentanter for folket. Det gælder også næste gang, der er repræsentantskabsvalg i Verdo. Det er der i 2022.

Randers FC

Ny cheftræner for U19-talenter efter hårdt efterår: - En målsætning er at kæmpe hårdere i modgang

Randers FC For abonnenter

Randers FC-profil indledte foråret på bænken: - Jeg er, hvor jeg skal være

Annonce