Annonce
Indland

Se Danmark: Pernille møder eleverne med humor

Odense: Pernille Paludan fra Ringe er blevet kåret som Fyns bedste underviser af TV2 Fyn. Til daglig underviser hun på Social- og Sundhedsskolen Fyn. Pernille vidste ikke, at eleverne havde indstillet hende, indtil hun havde vundet prisen. Faktisk vidste hun ikke, at prisen fandtes. Hun peger på vigtigheden af at være fordomsfri og bruge humor i undervisningen for, hvorfor hun tror, at eleverne har indstillet hende. For Pernille handler det om at se den enkelte elev i et helhedsbillede og ikke kun fokusere på det boglige i undervisningen. Foto: Sugi Thiru
Hver dag er avisens fotografer på farten i læsernes tjeneste. Se nogle af deres bedste billeder i dette daglige fotogalleri.
Annonce

Ringe: Pernille Paludan fik noget af en overraskelse, da hun for nyligt blev kåret som Fyns bedste underviser af TV 2 Fyn. Hun vidste ikke, at elever havde indstillet hende til prisen. Fotojournalist Sugi Thiru besøgte Social- og Sundhedsskolen i Odense, hvor Pernille Paludan møder sine elever med humor og fordomsfrihed.

Holstebro: Der er travlhed i dagligvarebutikkerne som Kvickly inden påske. Foto: Morten Stricker
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Ridse i lakken: Michael Aastrup vil kæmpe for at genvinde vælgernes tillid efter omdiskuteret udlandsrejse

Randers FC

Vito sikrede Randers FC endnu en sejr i generalprøven

Randers FC For abonnenter

Central midtbaneduo begynder at klikke: - Det har ikke altid set skidegodt ud

Annonce