Annonce
Indland

Se Danmark: Ude af kontrol

Jelling: - Suger coke fra dit røvhul, synger den danske gruppe Ude Af Kontrol, foran et yderst veloplagt meget ungt publikum i Teltscenen på Jelling Musikfestival. Publikum havde en vild fest i teltet til UAKs psykedeliske musik. Ude Af Kontrol består af Daniel Balken, Joachim Englando og Mark "Munken" Løvendahl, som rapper og synger om alkohol, sex og hårde stoffer. Foto: Michael Svenningsen
Med deres nysgerrige kameraer er avisens fotografer hver dag ude i den jyske og fynske virkelighed for at fortælle historier til læserne. Se nogle af deres bedste billeder i dette daglige fotogalleri.

Jelling: Det er festivaltid og i disse dage går det for alvor løs i både Jelling og ved Egeskov Slot. Fotojournalist Michael Svenningsen var med, da bandet 'Ude Af Kontrol' gav den gas foran et ungt publikum på Teltscenen ved Jelling Musikfestival.

Annonce
Vejen: Jesper Nissen Brogaard-Radoor er kandidat for Kristendemokraterne. Foto: Martin Ravn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Afsløring: Prestigeprojekt på Kongens Ege sendt til tælling - Benhårdt slagsmål om millioner

Annonce