Annonce
Randers FC

Se alle højdepunkterne: Tumult til sidst da Randers slog OB

Randers vandt hjemme 2-1 over OB og tog dermed tre vigtige point i kampen om top-6–placeringerne.
Annonce

På Black Friday, hvor der var rabatter på alverdens ting, var der også udsalg i OB's forsvar. Randers vandt således fredagens opgør med 2-1 over OB efter sløsede aktioner i den fynske defensiv.

Angriberen Alhaji Kamara og midtbanespilleren Frederik Lauenborg stod for målene og gav Randers tre meget vigtige point i den tætte strid om top-6.

Randers byggede derfor videre på klubbens sensationelle 2-1-sejr ude over FCK i runden forinden. Klubben har nu 13 point og er dermed kun ét point fra top-6 inden rundens resterende kampe.

Omvendt skidt ser det ud for det fynske mandskab, der stadig må nøjes med 11 point. Samtidig forværrede OB klubbens udebanestatistik mod Randers, hvor man ikke har vundet i de sidste 11 kampe.

Kampens begyndelse var rodet og præget af boldtab fra begge mandskaber. Der skulle således gå 35 minutter uden de store chancer, inden Randers fandt vej til netmaskerne.

OB-forsvareren Oliver Lund fumlede med bolden, og det udnyttede Randers-angriber Alhaji Kamara til at bringe Randers i front.

Generelt virkede Randers til at være skarpere, når hjemmeholdet kom frem til chancerne. OB–spillerne skabte ikke meget, og når de endelig gjorde, manglede effektiviteten.

Ti minutter efter pausen fordoblede Randers sin føring, da Frederik Lauenborg sparkede bolden i mål i forbindelse med et hjørnespark, som OB-keeperen nok burde have haft bedre styr på.

OB virkede herefter rådvilde, men ni minutter før tid fik backen Oliver Lund alligevel reduceret til 1-2. Det var dog ikke nok for gæsterne.

Tumult i sidste minut i Superliga-kampen mellem Randers FC og OB på Cepheus Park i Randers. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Randers

Søndagens coronatal lokalt: Alle positivprocenter i fem kommuner er nu under 1

Randers For abonnenter

Endnu har kun en lille halv snes mennesker fået et sidste hvilested i skoven ved Lykkeshøj

Annonce