Annonce
Randers

Se hvordan dine busser kører i 2020

Busserne i Randers får ny køreplan fra næste sommer. Tjek hvad det kommer til at betyde for dig hos Midttrafik. Illustration: Nex
Midttrafik har lagt næste års busplaner ud på nettet og beder om kundernes kommentarer og input.
Annonce

Randers: Midttrafik er klar med de nye køreplaner, der skal gælde i Randers fra sommeren 2020. Og frem til 22. januar næste år kan bus-brugerne kommentere på trafikplanens indhold via adressen kortlink.dk/2489k.

Køreplanerne er blevet udarbejdet ud fra den trafikplan, som Randers Kommune sendte i høring sidste år, og intentionerne i den nye planlægning er at binde kommunen bedre sammen. Dette skal ske ved mere direkte ruter mellem de store byer, flexbusser i mindre byer og muligheden for at komme på tværs ved brug af flextur. Trafikplanen indeholder forslag til nye linjeføringer på regional- og lokalruter samt en omlægning af bybusnettet i Randers by.

Den nye trafikplan var i offentlig høring i april 2019, hvor også Ældrerådet og Handicaprådet særskilt blev spurgt om deres mening. Høtingsrunderne resulterede i 158 svar til kommunen, hvilket gav anledning til mindre justeringer. I juni 2019 blev trafikplanen vedtaget i Randers Byråd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Falske bank- og NemID-folk svindlede ældre kvinder: - En person fra Kina har forsøgt at hæve 20.000 kroner

Annonce