Annonce
Randers

Se listen: Mobilmaster på vej 11 steder i kommunen

I Hørning er beboerne vrede over, at kommunen har planer om at give tilladelse til, at der sættes en 48 meter høj gittermast op midt i byen. 10 andre steder i Randers Kommune er der mobilmaster på vej. Foto: Annelene Petersen
Annonce

Randers: Lige inden jul dumpede en besked ind i e-boksen hos nogle af borgerne i Hørning: En udbyder havde søgt kommunen om tilladelse til at sætte en 48 meter høj mobilmast op midt i byen ved sportspladsen og forsamlingshuset.

I løbet af den 14 dages høringsfrist blev der sendt 133 indsigelser til kommunen. Blandt andet fra Hørning og Omegns Borgerforening. Vi er skuffede over den måde, sagen er forløbet på. Det kom som en total overraskelse, forklarer formanden for foreningen, Erik Engvang Hansen.

Foreningen har efterfølgende klaget til miljø- og teknikudvalget, der har sagen på dagsordenen sidst i januar.

I øjeblikket er forvaltningen ved at behandle indsigelserne, inden der træffes en endelig afgørelse om placeringen af masten.

Men Hørning er langtfra det eneste sted, hvor der er master på vej, der skal forbedre dækningen i de områder af kommunen, hvor det kniber med en god forbindelse, når man skal tale i mobiltelefon.

I øjeblikket behandles der sager om kommende master i Sødring, Lem, Hørning, Albæk, Støvring, Mejlby, Udbyhøj, Assentoft, Uggelhuse. Tebbestrup og Gassum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Reportage og reaktion fra basket-braget i Aarhus: Tre minutter afgjorde topopgøret

Annonce