Annoncørbetalt indhold

Se om du bør skifte til fibernet på din adresse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der kan være mange goder at hente ved at få fiberinternet ind i dit hjem, men det er de færreste der egentlig kender til fibernet og hvad der plus- og minussider ved fibernettet. Derfor får du her et godt overblik over hvad du muligvis har brug for at kende til i forhold til fibernet, så du kan gøre op med dig selv om det er noget du vil have eller ej.


Annonce

Få et praj om hvad der er den bedste internetløsning for dig

Der er ingen tvivl om at internettet er blevet en vigtig del af vores hverdag. Vi bruger internettet til stort set alt hvad vi foretager os, hvad enten der er tale om at vi skal søge svar på spørgsmål eller om det er fordi vi skal i kontakt med vores venner og familie. Vi har i en lang årrække benyttet os af internettet i forbindelse med køb af tøj, sko og andre nonfood-sager og nu er turen for alvor også kommet til køb af dagligvarer og vi må nok bare se det i øjnene. Internettet er kommet for at blive.

Når nu internettet er kommet for at blive og vi bruger det så meget i det daglige allerede og ret sikkert kommer til at bruge det endnu mere, så er det derfor også væsentligt at se på hvordan vi skaffer vores internet og om vi har den bedste løsning med fibernet eller almindeligt bredbånd som de fleste kender det, fra antennestikket derhjemme.

For nogle husstande er det den bedste løsning med internet der sendes ud i hjemmet igennem telefonstik eller antennestikket, mens det for andre er bedst at have fibernet. Det er meget individuelt og hvad der kan være afgørende for hvad der er bedst for dig, kan du måske få et bedre praj om herunder.


Find ud af dine muligheder for fibernet, før at du gør noget andet

Om du bør skaffe dit internet igennem fibernet eller ved hjælp af dit telefonstik eller bredbåndsstik, afhænger af dit brug af internettet på nuværende tidspunkt, men ikke nok med det så er det også af stor betydning hvor henne i Danmark du bor. Ligesom at der findes huller i internettet der kommer fra masterne rundt omkring, så er der også begrænsninger for nogle i forhold til hvis du vil gå efter fiberinternet.

Det er ikke alle husstande i Danmark der har muligheden for at få fibernet, fordi at det til stadighed er så ny en form for teknologi, at det ganske enkelt ikke er nået frem til alle matriklerne. For at få fibernet, kræver det at der bliver gravet fibernet ned i jorden, hvorfra signalet kan få muligheden for at løbe frit afsted. Det er derfor en god idé at du starter med at undersøge dine muligheder for overhovedet at få fibernet som din internetløsning, for andet vil være spild af tid.

Heldigvis er det ganske let at undersøge hvorvidt det er muligt at få fiberbredbånd derhjemme. Der findes op til flere hjemmesider, hvor du kan indtaste den adresse som du vil tjekke op på og med det samme kan du her få et svar på om det er noget der kan lade sig gøre for dig eller ej.


Dine behov har betydning for dit valg af internet

Skulle det vise sig at du ikke har muligheden på din matrikel for fibernet nu og her, så er det ikke så meget at gøre ved det andet end at finde ud af om du så har den bedste internetløsning med internet fra dit telefonstik eller bredbåndsstik. -denne løsning er heldigvis at finde i stort set alle danske hjem og at du skal benytte dig af disse løsninger i stedet for fibernet, betyder ikke nødvendigvis at du skal leve med dårligt internet.

Skulle du til og med have muligheden for fibernet, så er du nu nået dertil hvor du skal vælge imellem en ekstra måde at få dit internet på. Det er nu hvor det for alvor bliver spændende at se på behov og priser, for mulighederne bliver pludselig mange for dig og det gælder derfor om at gå i dybden med, hvad du egentlig har behov for.


En nyere teknologi der sikrer mere stabilt og hurtigt internet

Med fibernet anvendes der som skrevet en helt anden form for teknologi, som hvis du har almindeligt bredbånd gennem telefonstik eller antennestikket. Denne teknologi der benyttes i forhold til fiberbredbånd, har vist sig at gøre din forbindelse meget mere stabil og ikke mindst meget hurtigere. Det er netop her hvor de fleste prioriterer fibernet frem for andet, men der er dog en lille hage ved fibernettet.

Fibernet er en anelse dyrere end andre løsninger på internet og selv hvis du har muligheden for at få fibernet i dit hjem, så er det slet ikke sikkert at det er nødvendigt at du spenderer de ekstra penge hver måned på denne løsning, for det kan være at dine behov fint kan dækkes med andre og billigere løsninger.

Det der kan afgøre hvorvidt du skal se på hurtig og stabil dækning, er hvornår, hvor meget og af hvor mange internettet skal benyttes. Har du ingen andre end dig selv derhjemme og bruger du kun internettet derhjemme til at tjekke dine sociale medier og skrive beskeder med vennerne, så kan du sagtens spare og nøjes med en billigere løsning i form af internet fra telefonstik eller antennestik.


Husstanden der helt sikkert vil kunne få gavn af fibernet

Har du derimod en husstand med flere personer under samme tag, hvor der måske er én der vil spille online spil på PlayStation samtidig med at en anden vil streame en seriemaraton så begynder du at kunne mærke en forskel på dit internet. Under lockdown var der f.eks. mange husstande der oplevede at, de mange skypemøder der skulle fungere samtidig med at børnene skulle være online hele tiden, der var dårlig stabilitet på internettet.

Det man vælger den bedste løsning ud fra, er altså først og fremmest hvad der er mulighed og behov for og derefter vil prisen kunne tjekkes ud på de muligheder der her er at finde. Det er den bedste måde at komme frem til den bedste løsning.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.