Annonce
Debat

Se, sagde den blinde til den døve

Læserbrev: Byen til Vandet er efterhånden ved at udvikle sig til en sæbeopera med en mere passende titel: ”Byen til Regnvandsbassinet, stedet, hvor fornuften skylles ud”.

Borgmesterens egne ord, at hvis man ikke lytter, så er man på et skråplan, velvidende, at det eneste, der fik ham til at lytte for en midlertidig forlængelse af lejekontrakten til Pakhuset, var tekst i hans forligskreds om budget 2021-2024, som han blev nødt til at respektere, og hvor han i frygt for løftebrud måtte overholde.

Det er altså ikke borgerne og de 400 underskrifter, der blev lyttet til, og hvis det var, så var det jo ikke en midlertidig forlængelse men en permanent fredning. Ikke at lytte til borgerne er jo bevist adskillige andre gange i Byen til Vandet med 135 høringssvar og 1867 underskrifter vedrørende klimabro/Byen til Vandet, hvor ikke et eneste komma blev ændret, også selvom fremlagte beviser, at man planlægger i strid med gældende planlov/kommuneplan og med beregninger, der bygger på forkerte data/tal og så videre.

Annonce

Imens ser borgerne undrende til udefra, hvad der sker i sæbeoperaen.

For hvad skal man tro på, og hvad er det, der er aftalt byrådet imellem hinanden. Forvirringen er stor, for den ene ved ikke, hvad der er vedtaget, og de andre tror, de ved, hvad er vedtaget og så videre.

Imens ser borgerne undrende til udefra, hvad der sker i sæbeoperaen.

Borgmesteren og forvaltningen mener, at hele udviklingsplanen tegnet af CF Møller er så klippefast, at intet kan ændres. Ikke så meget som et komma kan der pilles ved. Men stort set alle andre partier har udtalt eller indikeret, at de forventer at have medindflydelse på, hvad der skal bygges, bevares med videre, og at der kan ændres i planerne, efterhånden som de skal konkretiseres.

Selv samme byråd har vedtaget, at man ønsker at indgå i et arealudviklingsselskab, hvor indflydelsen overlades til en privat investor med vetoret for kommunens forvaltning om, at udviklingsplanen Flodbyen Randers skal laves, som den er tegnet. Noget, som bliver kontraktlig indgået i arealudviklingsselskabet, hvor kommunen ved ændringer kan holdes erstatningsansvarlig op på. Et udbud, som i øvrigt er total lukket for offentligheden.

Stop nu - Slå fuld bak. Det er den dårligste sæbeopera nogensinde, og specielt når manuskriptforfatteren, det vil sige byrådet og forvaltningen imellem hinanden, ikke engang har styr på drejebogen og indholdet i manuskriptet.

Se, sagde den blinde til den døve – sæbeoperaen med Byen til Regnvandsbassinet, der hvor fornuften skyller ud.

Husk det til KV21.

Annonce
Randers For abonnenter

Der er rift om 132 nye lejligheder på Gl. Hobrovej - tre måneder før, de står færdige, er en fjerdedel lejet ud

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: 358 blev konstateret smittet det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Byens mindste isbutik sælger ud af varelaget før sæson-nedlukning og ny ejer: - Det har været mega sjovt

Randers FC For abonnenter

Randers FC-komet har taget turen fra den næstbedste række til uundværlig nøglespiller på et halvt år: - Flere og flere er ved at få øjnene op for ham

Sport

Se videoen: 600 cykelryttere mindes Chris Anker Sørensen til cykelløb i Hammel

Randers

René har reddet den svingdør, der har set det hele ske: Nu går byggeriet af lejligheder i gang i den gamle kro

Randers

Den stærke blæst pressede vandet ind i de små havne: Se højvandsfoto fra Mellerup og Voer

Sport For abonnenter

Billeder og reaktioner fra sæsonens første hjemmesejr: Specielt én ting glæder Randers HK-chefen

Debat

Debat: Er de varme hænder hele løsningen på fremtidens velfærdskabale?

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Randers

Hotel Stephansen lukker restauranten til jul: - Det er vel en overgang på vej mod et salg af hotellet

Danmark

En lugt af død bredte sig i kvarteret: - Naboerne spurgte, om jeg havde lig i drivhuset

Randers

Fra stille villavej til trafikhelvede: Beboere i kamp for at få trafikken væk fra deres vej

Randers For abonnenter

Nye trængsler for trafikanter i Randers venter forude: Først var det Hvidemøllebroen, nu skal et af de mest befærdede kryds flyttes

Randers

Dyrehaven begynder at skyde hjorte for at holde bestanden nede: EU-regler kan betyde, at næsten alle havens hjorte skal aflives

Annonce