Annonce
Randers

Se videoen her: Spidskandidat skyder valgkampen i gang i bedste Bond-stil

Det Konservative Folkepartis Daniel Madié er trukket i smoking og leverer valgkampens hidtil mest opsigtsvækkende indslag i rollen som kendt agent.

Randers: - Det er Daniel.

Craig eller Madié?

- Jeg lyder begge navne, lyder det i telefonen.

Annonce

Valgkampen er for alvor skudt i gang med den nye valgvideo fra Det Konservative Folkepartis spidskandidat Daniel Madié.

Videoen blev lagt ud på hans facebookside torsdag middag og skal nok blive delt flittigt og set af et utal af vælgere i løbet af valgkampen.

I biografen lørdag

Selv glæder han sig til på lørdag, hvor han skal i biografen med sine børn for at se James Bond-film og sin egen optræden i stort format.

- Jeg glæder mig usigeligt til at se den i rigtig filmkvalitet. I lang tid har jeg kun kunnet set den på min lillebitte, elendige telefonskærm. Det er først i dag, jeg har fået den op på en større skærm, siger Daniel Madié.

Annonce

Stor Bond-fan

Den konservative spidskandidat er stor James Bond-fan. Derfor var det nærliggende at bruge det verdenskendte spion-ikon som en del af valgkampen.

Daniel Madié har i anledning af det kommende byrådsvalg i Randers Kommune fået lavet en valgvideo i bedste James Bond-stil. Foto: Groovy Graphic

- Jeg vil gøre opmærksom på, at jeg findes, og at man kan stemme på mig. Og så vil jeg gøre det på en underholdende måde. Jeg synes, at James Bond er totalt underholdende. Og så vil jeg gerne vise, at politikere bare er almindelige mennesker. Det behøver ikke at være så højtideligt, siger Daniel Madié.

Annonce

Pingpong med producenter

Han fortæller, at ideen lå og lurede, og så var det bare om at slå til. Efter pingpong med producenterne opstod den færdige video, fortæller Daniel Madié.

- Meget er jo givet på forhånd. Når jeg en gang havde valgt James Bond-temaet, så skulle der laves et eller andet med starten. Jeg har altid elsket den begyndelse. Det er det mest ikoniske, der har fulgt med i alle 25 film, måske bortset fra den første. De laver den hver gang, selv om det i virkeligheden er aldeles gammeldags.

Annonce

Advokater på sagen

Daniel Madié fortæller, at han har haft advokater på sagen for ikke at få problemer med copyright.

- Musikken er tilstrækkelig ændret. Det her med nogle runde cirkler, og at jeg står i mit suit, kan man ikke tage copyright på. Det ligner meget. Der er ingen tvivl om, hvad jeg efterstræbt, og det er også meningen med det hele, lyder det fra den randrusianske Bond-klon.

Daniel Madié har set alle James Bond-filmene. Første gang var som 12-13-årig, da Roger Moore spillede rollen som den britiske agent.

Annonce

God underholdning

- Så gik jeg tilbage og så de første, og siden har jeg set alle de nye, der er kommet. Dengang var det fascinerende med alle mulige Roger Moores-gadges. Der gik man ned og købte James Bond-legetøj. Jeg har stadig den Aston Martin stående på mit kontor, hvor der er en, der kan flyve op af sædet. Og så har jeg lige købt den nye Lego Aston Martin dv5, som jeg har samlet med stor fornøjelse, fortæller Daniel Madié, der stadig er fascineret af sin ungdomshelt.

- Hvorfor bliver vi ved med at se det, mænd og kvinder? Det er stadig god underholdning. 007 har formået at have det her blink i øjet, især Roger Moore var selvironisk. Nu er det lidt mere hårdtslående med Daniel Craig, men stadigvæk er det lidt skævt, siger Daniel Madié.

Annonce
Randers

Tag kandidattesten her

Randers For abonnenter

Daniel og Mads springer ud i et verdenseventyr - det har kostet blod, sved, tårer og masser af mad

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Status på skader og bud på opstillingen til kampen om Østjylland: Profiler vender tilbage mod rivalerne

Randers FC For abonnenter

Odey-aftale er øverst på sportsdirektørens to do-liste: Klubberne er enige – nu skal den 23-årige målmaskine og hans agent overbevises

Randers

Få overblikket og bliv klædt på til byrådsvalget: Hvem vil gøre Randers grønnest?

Randers

Randers Julehjælp søger samarbejdspartnere: Hjælp med at give trængte randrusianske familier en god jul

Randers

Pludselig smadrede bils forrude på motorvejen: Politiet efterforsker muligt stenkast fra bro

Randers For abonnenter

Fra kaptajn i skyerne til træ-transport i asfalthøjde: Da pilotjobbet røg, var Kresten ikke for fin til at slæbe kloakrør

Debat

Hørt ved Amtsavisens politiske pølsevogn: Væk med de uduelige! Intet kunne være mere retfærdigt

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv

Handskefabrikkens vilde udvikling: Randers er blevet til Rhanders og vil være Danmarks Gucci

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Sport

Mormor fik Oliver i gang - tre år senere vandt han DM: Nu sigter Randers-talentet efter de internationale mesterskaber

Sport For abonnenter

Kampbanen forvandler Kristrup-keeper til en brølende bjørn: - Jeg tror ikke, at der findes mange seriespillere i Randers, der ikke har været i verbal krig med Jeppe

Norddjurs For abonnenter

Lige lovlig liberal: Østjysk LA-formand snød statskassen for 500.000 kroner

Annonce