Annonce
Randers

Se videoen: Lynnedslag skræmte katte og ejer fra vid og sans ved Doktorparken

Annemette Lyngesens tre katte er af racen Hellig Birma.
Annemette Lyngesen og hendes tre katte fik sig lidt af et chok, da de sad og kiggede ud på det voldsomme torden- og regnvejr, som sent onsdag aften i denne uge drev ind over Randers.

Randers: De sad ellers stille og roligt og kiggede ud på regnen, der piskede ned, fra deres tørre plads i vindueskarmen i hjemmet på Parkvænget ved Doktorparken.

49-årige Annemette Lyngesen, hendes mand og parrets tre katte, Kalil, Lilje og Gizmo.

Men de fik sig alle sammen en gevaldig overraskelse, da et lyn pludselig slog ned nærmest lige uden for vinduet. En seance, som Annemette Lyngesen - i hvert fald for sit eget og kattenes vedkommende fik på video.

- Der havde været nogle lyn, og så havde jeg forsøgt at tage en masse billeder i håbet om at fange et af lynene. Men da det ikke lykkedes, besluttede jeg mig for at tage en video i stedet. Jeg havde ikke nogen idé om, at det var lige over os, da jeg stod og filmede. Men det var det, siger Annemette Lyngesen til Randers Amtsavis.

På videoen kan man se de tre katte sidde i vindueskarmen og kigge ud. Pludselig kommer der et voldsomt lysglimt uden for vinduet, hvilket får kattene til lynhurtigt at forsvinde fra vinduet, inden billedet bliver sort.

- Det ser jo ud som om det slår ned lige i vores have eller lige udenfor. Det var i hvert fald tæt på, for strømmen i vores hus gik også, siger Annemette Lyngesen, som har en god forklaring på, hvorfor videoen stopper så pludseligt.

- Jeg sprang simpelthen tilbage og kastede telefonen fra mig. Så bange blev jeg. Det endte med en ren kædereaktion, griner hun.

Annonce
Annemette Lyngesens tre katte er af racen Hellig Birma. Indsendt foto: Annemette Lyngesen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce