Annonce
Randers

Second Hand-marked i Sporbyen vender tilbage i september

Trine Damborg (t.v.) og Camilla-Julie Skov Hansen står bag Second Hand x To Do Randers, der arrangerer brugttøjsmarked i torvehallen i Sporbyen Scandia. Foto: Jakob Lerche Fotografi
To veninder står for tredje gang som arrangører af markedet i Sporbyens torvehal, og de er allerede tæt på at kunne melde udsolgt.

Randers: Veninderne Trine Damborg og Camilla-Julie Skov Hansen, Randers, står igen bag arrangementet, når der lørdag 7. september afholdes Second Hand-marked i torvehallen i Sporbyen Scandia.

Det har de gjort to gange før med cirka et halvt års mellemrum. Og de foregående succeser har kun givet mod på mere:

- Vi har plads til 74 stande. Og der er måske omkring 10 tilbage, så der er tæt på udsolgt, fortæller Camilla-Julie Skov Hansen.

Second hand-markedet er - som titlen siger - et brugtmarked, hvor private kan sælge brugt tøj til både mænd, kvinder og børn.

Sidste gang, i marts, var markedet et stort tilløbsstykke. Camilla-Julie Skov Hansen vurderer, at der var omkring 1500 besøgende. Hun er derfor glad for, at det er lykkedes at få hjælp af frivillige parkeringsvagter fra motorcykelklubben Shamanerne i Ø. Tørslev til at dirigere trafikken.

- Og de besøgende var aldersmæssigt spredt fra de helt unge til de helt gamle. Så det er superfedt, synes Camilla-Julie Skov Hansen.

Som tidligere vil der også i september være gratis adgang til markedet, mens standholderne - sælgerne på markedet - betaler et beløb for at være med, så de to initiativtagere får deres omkostninger dækket.

I forbindelse med Second Hand-markedet vil Sporbyen Scandia have åbent i sit showroom, ligesom nybyggerne Lourdes og Nikolaj vil være med. I torvehallen vil man også kunne opleve tre gamle togsæt under renovering. Som tidligere vil det også være muligt at få stillet sulten under markedet, idet Norevent og Bistroteket vil møde med madstande. Desuden vil der være kaffe fra Farm Mountain Coffee.

- Vi vil gerne blive i Sporbyen, siger Camilla-Julie Skov Hansen, der dog ikke ved, hvor længe det er muligt at fortsætte, idet der ligger omfattende planer for udviklingen af hele den gamle togfabrik.

I torvehallen var muligheden, og derfor skulle det være her.

- Vi havde også overvejelser om at lave noget i Aarhus, men på den anden side vil vi også gerne gøre noget godt for Randers. Så derfor blev det her, tilføjer Camilla-Julie Skov Hansen, der så også har kunnet konstatere, at konceptet kunne bære. Endda i et sådant omfang, at der har været folk fra netop Aarhus på besøg for at lade sig inspirere.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce