Annonce
Randers

Seks luksuslejligheder på vej på Rådhustorvet - to af dem får tagterrasser

De øverste etager i Sct. Clemens Gaard, som her ses med den julebelysning, som i år er fraværende, bliver indrettet med seks store lejligheder. Husets ejer lader også antyde, at den smukke julebelysning vil vende tilbage de kommende år. Arkivfoto: Lars Rasborg
På etagerne over det nu forhenværende turistkontor er man lige nu i gang med at indrette seks lejligheder, som efter planen bliver klar til indflytning til maj. De to øverste får tagterrasser.
Annonce

Randers: Lokalerne i Sct. Clemens Gaard, som de seneste mange år har huset byens turistkontor, er ledige fra årsskiftet.

Men ifølge bygningens ejer Erik Møller er der gode chancer for, at der snart kommer liv i dem igen.

Erik Møller har kontakt til flere seriøst interesserede mulige lejere, hvorfor han ikke regner med, der går lang tid, før lokalerne igen er udlejet. Mere vil han dog ikke afsløre på nuværende tidspunkt.

Hvad, der skal ske med etagerne over det nu lukkede Visit Randers kontor, ligger imidlertid klart. Her er håndværkere nemlig i fuld gang med at indrette i alt seks store lejligheder, som vil være klar til at blive udlejet i maj 2020. Lejlighederne bliver totalrenoveret under hensyntagen til husets historie og arkitektur.

- Vi bevarer så meget som overhovedet muligt af det, som er karakteristisk for bygningen, fortæller Erik Møller, som har ejet den smukke og markante bygning siden oktober 2017.

De øverste to lejligheder bliver penthouse-lejligheder med store terrasser bygget ind i husets tagkonstruktion. Alle seks boliger bliver i størrelsen 150-170 kvadratmeter. Hvad man skal lægge i husleje for at få adresse så centralt som på Rådhustorvet, ønsker Erik Møller dog ikke at afsløre endnu.

- Men det bliver såmænd ikke så dyrt endda, siger han.

Sct. Clemens Gaard er tegnet af den kendte randersarkitekt Jens Peter Jensen Wærum, som står bag mange markante bygninger i Randers, som han i løbet af sin karriere satte et stærkt præg på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariagerfjord

17 coronasmittede på én uge i Mariagerfjord

Annonce