Annonce
112

Seks sigtelser til kærestepar på køretur: Kvinden gemte ulovlig kniv i bh'en

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix
Et kærestepar på 30 og 42 år skulle nok være blevet hjemme i stedet for at være taget på køretur sent tirsdag eftermiddag. I stedet endte de med at få en god bunke sigtelser på nakken.
Annonce

Randers: En personbil tiltrak sig en patrulje fra Østjyllands Politis opmærksomhed, da den tirsdag klokken 17.24 kom kørende på Grenåvej ved Tammestrup uden frontnummerplade.

Betjentene fik standset bilen og tog kontakt til den 30-årige mandlige fører, der blev bedt om at vise sit kørekort.

Det viste sig dog, at manden var frakendt førerretten, hvorfor han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Da han også virkede narkopåvirket, valgte betjentene at tage en narkometertest på stedet. Testen bekræftede deres mistanke, hvorefter den 30-årige blev anholdt og sigtet for narkokørsel.

Annonce

Kæresten fulgte trop

På bilens passagersæde sad mandens 42-årige kæreste, som kunne fortælle politiet, at det var hende, der ejede bilen.

Hun blev som konsekvens sigtet for at overlade førerretten af sin bil til en person, der er frakendt førerretten, samt for ikke at have tegnet forsikring på køretøjet.

Herudover blev kvinden fundet i besiddelse af to ulovlige knive. Den ene havde hun i sin skuldertaske, og den anden var gemt i hendes bh. Derfor kunne kvinden gøre sin kæreste selskab på patruljevognens bagsæde, idet hun blev anholdt og sigtet for overtrædelser af knivloven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Fra U17-bold til håndboldligaen: - Jeg havde slet ikke regnet med at skulle stå her nu

Annonce