Annonce
Erhverv

Sekura Cabins har rygende travlt og ansætter flere folk

Direktør Carsten Tønnes glæder sig over, at Sekura Cabins har så travlt, at man må øge bemandingen med i alt 20. Foto: Annelene Petersen
Nye kunder og generel travlhed har fået kabinefabrikken Sekura Cabins til at øge bemandingen med 20 umiddelbart før, virksomheden flytter til sin nybyggede fabrik i Sdr. Borup.

Randers: Det går rigtig godt for den randrusianske producent af kabiner til entreprenørmaskiner, Sekura Cabins, som i disse dage er i gang med at ansætte flere folk. Snart er virksomheden endvidere klar til at flytte fra sit nuværende og mangeårige domicil på Clausholmvej i Kristrup til en helt nyopført fabrik på Metervej i Sdr. Borup.

Med andre ord er Sekura for alvor i omdrejninger igen efter i perioder under corona-pandemien at have kørt på lavt blus.

I foråret 2020 var en stor del af de ansatte sendt hjem i fire-fem uger, og lige efter sommerferien var det nødvendigt at gribe til et begrænset antal egentlige afskedigelser. Men i tredje og fjerde kvartal begyndte der atter at løbe ordrer ind fra kunderne, hvorefter man hurtigt var oppe på samme bemanding som inden pandemien.

Annonce

Nye medarbejdere

Nu er man så i gang med at ansætte yderligere. I marts fik ni mennesker således job hos Sekura, og lige nu er man i gang med at rekruttere yderligere 11 nye medarbejdere.


Det vil vise en nedgang i omsætningen på 48 millioner kroner i forhold til 2019, men hele denne tilbagegang skyldes udelukkende følger af corona-pandemien. Og vi har trods alt overskud.

Carsten Tønnes, adm. direktør, om det kommende regnskab


Der er tale om folk til montagelinjen, klejnsmede, sprøjtelakerere og slibere. Hermed når virksomheden op på at beskæftige i alt 180 mennesker.

- Vi har fået nye kunder ind, for hvem vi er i gang med at udvikle prototyper. Så vi får travlt fra starten i den nye fabrik, siger administrerende direktør Carsten Tønnes.

Årsregnskabet er på trapperne, og direktøren afslører, at resultatet ikke er tilfredsstillende.

- Det vil vise en nedgang i omsætningen på 48 millioner kroner i forhold til 2019, men hele denne tilbagegang skyldes udelukkende følger af corona-pandemien. Og vi har trods alt overskud, siger han.

Flytningen vil ske gradvist hen over sommermånederne, og 2. august flytter de sidste i administrationen til Sdr. Borup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Landdistrikter står højt på politikernes dagsorden: Alle vil gøre noget for at fastholde den gode udvikling

Annonce