Annonce
Randers

Sekura Cabins nomineret til Årets Læreplads

Direktør Carsten Tønnes og smedelærling Magnus Jedig Sørensen modtog nomineringen af Sekura Cabins til Årets Læreplads. Pressefoto
Sekura Cabins A/S giver sine lærlinge ansvar og bred erfaring. Det er grunde til, at et enigt dommerpanel på Tradium har valgt virksomheden som skolens kandidat til Årets Læreplads 2021.

RANDERS: Sekura Cabins har haft travlt i sommeren 2021. Ud over den almindelige produktion har virksomheden rykket sit hovedkvarter og 193 medarbejdere til nye lokaler på Metervej i Sdr. Borup. Men selvom der er travlt, bliver lærlingene prioriteret højt.

- Hos Sekura Cabins vil vi gerne uddanne lærlinge, der har lyst til at blive hos os bagefter. Derfor har vi også selv en interesse i at sikre et godt forløb og hele tiden give vores lærlinge det ansvar, de er parate til at bære. Men vi har også medarbejdere, der tager dem under vingerne og gør et stort arbejde for, at lærlingene skal føle sig godt tilpas hos os, fortæller Carsten Tønnes, der er administrerende direktør hos Sekura Cabins.

Sekura Cabins lægger vægt på at skabe en god sammenhæng mellem virksomhed og skole i læretiden. Derfor forholder de sig også til læreplanen for den enkelt lærling og sørger for, de bliver klædt godt på til de enkelte skoleforløb.

Annonce

Unikt personale

Magnus Jedig Sørensen, der er ved at blive uddannet til smed, er en af dem, der mærker kollegerne brænde for at få det bedste ud af deres lærlinge. Derfor har han indstillet virksomheden til Årets Læreplads.

- Det, der gør Sekura til årets læreplads, er helt bestemt deres unikke personale, som gør alt for deres lærlinge. Du kommer ud for alverdens opgaver og bliver en rigtig dygtig alsidig smed med en god forståelse for et bredt aspekt af opgaver, som du møder i din dagligdag, fortæller Magnus Jedig Sørensen.

Det er et enigt dommerpanel fra Tradium, der har kåret Sekura Cabins til årets lokale læreplads blandt indstillingerne fra skolens elever.

Sekura Cabins går nu videre til den landsdækkende konkurrence om at blive Årets Læreplads. Den nationale vinder kåres 2. november 2021.

Annonce
Randers

Tag kandidattesten her

Randers For abonnenter

Daniel og Mads springer ud i et verdenseventyr - det har kostet blod, sved, tårer og masser af mad

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Borger-opfordring til at der skal gå sport i det: Handl i Randers midtby, så den ikke går til grunde

Randers FC For abonnenter

Odey-aftale er øverst på sportsdirektørens to do-liste: Klubberne er enige – nu skal den 23-årige målmaskine og hans agent overbevises

Randers

Få overblikket og bliv klædt på til byrådsvalget: Hvem vil gøre Randers grønnest?

Randers FC

Status på skader og bud på opstillingen til kampen om Østjylland: Profiler vender tilbage mod rivalerne

Randers

Randers Julehjælp søger samarbejdspartnere: Hjælp med at give trængte randrusianske familier en god jul

Randers For abonnenter

Fra kaptajn i skyerne til træ-transport i asfalthøjde: Da pilotjobbet røg, var Kresten ikke for fin til at slæbe kloakrør

Debat

Debat: Vigtig rapport fra Klimarådet, og vi er i gang

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv

Handskefabrikkens vilde udvikling: Randers er blevet til Rhanders og vil være Danmarks Gucci

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Randers

Pludselig smadrede bils forrude på motorvejen: Politiet efterforsker muligt stenkast fra bro

Sport For abonnenter

Kampbanen forvandler Kristrup-keeper til en brølende bjørn: - Jeg tror ikke, at der findes mange seriespillere i Randers, der ikke har været i verbal krig med Jeppe

Sport

Mormor fik Oliver i gang - tre år senere vandt han DM: Nu sigter Randers-talentet efter de internationale mesterskaber

Annonce