Annonce
Randers

Selvhjælp Randers genåbner med nye tilbud

Maibritt Bargsteen er daglig leder af Selvhjælp Randers. Tilsendt foto
Online-hjælp fortsætter også efter coronakrisen.
Annonce

RANDERS: Hos Selvhjælp Randers, som normalt tilbyder samtale- og gruppeforløb til borgere i Randers Kommune, som står i en svær livssituation, betød corona, at man måtte lukke ned for de gratis tilbud, som man normalt kunne give. En situation, som især er uheldig, fordi mange af de mennesker, som benytter tilbuddene netop står i en sårbar livssituation.

- Vi har vidst, at behovet stadig er derude, og at det for mange nok var vokset på grund af den usikkerhed og de bekymringer, mange har haft omkring corona. Derfor har det været svært for os ikke at kunne tilbyde den hjælp og støtte, vi normalt tilbyder, siger daglig leder Majbritt Bargsteen.

Vi har vidst, at behovet stadig er derude, og at det for mange nok var vokset på grund af den usikkerhed og de bekymringer, mange har haft omkring corona.

Majbritt Bargsteen, daglig leder

Annonce

Vellykkede digitale forsøg

Med nedlukningen måtte der nytænkes. Derfor besluttedes det at lave digitale gruppeforløb samt at holde ene-samtaler og par-samtaler online.

- Vi var spændt på at se, om værdien af samtalen ville lide under, at man ikke sad ansigt til ansigt, men det har vist sig at fungere rigtig godt. Derfor har vi også valgt at tilbuddet om online samtaler og gruppeforløb skal være en fast del af vores tilbud. Derudover vil vi gerne se, om vi evt. bedre kunne nå unge mennesker online, fordi det nogle gange kan være svært for især unge at mødes fysisk.

Ud over de digitale samtaler og gruppeforløb har Selvhjælp Randers også inviteret på online møder med medarbejderne og de cirka 55 frivillige.

- Det var dejligt at mærke, at man stadig var en del af fællesskabet hos Selvhjælp Randers, og at vi faktisk sad hjemme med hver vores online samtaler, men at vi løftede i flok, og fortsatte med at hjælpe mennesker, som har brug for det, siger Hanne Kristensen, der er frivillig og medlem af bestyrelsen i Selvhjælp Randers.

Selvhjælp Randers slår igen dørene op for brugere og frivillige onsdag 27. maj. 2020.

Selvhjælp Randers

Selvhjælp Randers er en lokal non-profit forening, som tilbyder samtaler og gruppeforløb for børn, unge og voksne, som befinder sig i en sårbar livssituation, for eksempel skilsmisse, tab, sygdom, arbejdsløshed mm. Selvhjælp Randers åbner igen for samtaler og gruppeforløb i lokalerne i Slotscenteret, 2.sal. Selvhjælp Randers’ Hotline er åben for alle.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Talenter banker på mod Esbjerg

Randers FC

Thomasberg tvivler på puljesejren: Kommer ikke i allerstærkeste opstilling

Annonce