Annonce
Sport

Serie 1-overblik: Vivild lider første nederlag

Sådan gik det i weekendens kampe i serie 1.

Nederlag til Vivild i topkamp

Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Scanpix

Vivild fik sæsonens første nederlag, da holdet tabte til Søften, der samtidig snuppede førstepladsen i serie 1 på bedre målscore end Vivild.

En chancerig første halvleg endte uden mål. Henrik Borup havde Vivilds bedste forsøg, da han fra kanten af feltet saksesparkede, men desværre for gæsterne vippede målmanden bolden over mål.

Kampens eneste mål blev scoret i starten af anden halvleg. Herefter pressede Vivild på for udligning, men det blev ikke til flere mål i topduellen.

- Ingen tvivl om at der var meget på spil. Vi havde en fornemmelse af, at dem der scorede det første mål, ville vinde kampen, siger Vivild-træner Dennis Holdgaard.

- Efter scoringen fik vi lagt godt pres på og jeg synes også, vi var tættere på 1-1, end de var på at øge føringen, fortsatte Vivild-træneren.

- Vi følte ikke, de var bedre end os. Det eneste frustrerende var, at Stig Zacher fik rødt kort i overtiden. Han gled godt af på en tackling, hvor Søften-spilleren kun gik efter manden. Efterfølgende puffede Stig Zacher til Søften-spilleren og fik rødt kort, mens Søften-spilleren slap med gult kort, sluttede Dennis Holdgaard.

Serie 1

Søften - Vivild 1-0 (0-0)

Kristrup i ny nulløsning

Det blev en nulløsning for anden kamp i træk for Kristrup i kampen mod TST i Århus.

- Vi fik ikke skabt de store chancer. Vi har en alene med målmanden, hvor vi skal score, men ellers er det begrænset, siger KB-træner Lasse Mogensen.

- Resultatet var okay, vi står godt defensivt, men mangler at finde hinanden offensivt i øjeblikket, fortsatte KB-træneren.

Resultatet placerer KB på en aktuel syvendeplads ud af de otte hold i serie 1.

Kristrup spiller igen på fredag på hjemmebane klokken 19 mod topholdet Vivild.

Serie 1

TST - Kristrup 0-0 (0-0)

Remis i lokalopgør

Remis i lokalopgør

Helsted var i førerposition ved pausen, men hjemmeholdet kom tilbage og sikrede sig det ene point på en scoring tre minutter før tid.

Gæsterne var skarpest foran mål og scorede to gange i første halvleg. Ti minutter inde i anden halvleg scorede Jeppe Bauer til 1-2 for DB på straffespark. Tre minutter før tid blev det så 2-2, da bolden efter et hjørnespark faldt ned foran Emil Kuch, der scorede til slutresultatet.

- Vi skal være tilfredse med det ene point, når vi scorer så sent i kampen. Men vi havde også en del chancer i første halvleg uden at få scoret, siger DB-træner Luca Imperatore Sørensen.

- Kampen ændrer sig, da vi stopper med at lave fejl og får godt lukket af bagude. Jonathan Frejborg var vores bedste mand i kampen, slutter Luca Imperatore Sørensen.

Det var ikke muligt søndag at få en kommentar fra Helsted-lejren.

Serie 1

Dronningborg - Helsted 2-2 (0-2)

DB: Jeppe Bauer og Emil Kuch.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce