Annonce
Fodbold

Serie 1 ruller igen: Vivild strøg til tops, mens Helsted haltede

Helsted Fremad tabte alt håb om en sejr i sæsonåbneren mod ASA på blot et kvarter. Arkivfoto: Annelene Petersen
Helsted og Vivild tog fredag aften begge hul på efterårssæsonen i Serie 1. Det slap sidstnævnte bedst fra, mens Helsted fik en hård tilbagevenden til rækken.

Randers: I forårets sidste kamp rykkede Helsted Fremad ned i Serie 1 fra Jyllandsserien, men hvis nogen i Helsted gik og troede, at det skulle blive nemt at vende tilbage til Serie 1, fik de fredag aften et realitetstjek.

I efterårets første runde mødte Randers-klubben hjemme århusianerne fra ASA, som sidste sæson blev slået ud af oprykningsplayoff-kampene af Kristrup, der siden var det hold, der gav Helsted dødsstødet.

Det var altså en af de bedre hold i rækken, de grønblusede var oppe imod, og det blev da også sat på plads i første halvleg.

På det sidste kvarter frem mod pausen scorede gæsterne tre gange på kunstgræsbanen, og selvom Magnus Ødum kortvarigt fik reduceret til 1-1, var det altså ikke nok til at gøre en forskel.

End ikke to gule kort til Århusklubben efter en times spil og ti minutter før tid var nok til at få Helsted tilbage i kampen.

Serie 1

Helsted Fremad IF - ASA, Aarhus 1-3 (1-3)

Helsted: Magnus Ødum.

Annonce

Varm angriber i Vivild-sejr

I modsætning til Helsted kom Vivild forrygende fra start i Serie 1. På hjemmebane tog de imod oprykkerne fra Foulum IF, som aldrig fik et ben til jorden i sæsonåbneren.

Allerede efter 18 minutter var Sebastian Stær på pletten til stor glæde for cheftræner Michael Blom, der før sæsonen ikke lagde skjul på, at han forventede sig mere af sin bedste angriber.

Og det ser ud til, at Stær har taget ansvaret på sin kappe. Kort før pausen var han i hvert fald skarp foran målet igen og gjorde det til 2-0.

Dermed var kampen reelt set lukket, men i de sidste minutter pyntede Jimmi Hansen yderligere på målscoren, så Vivild IF i skrivende stund rykker helt op i toppen af Serie 1 efter første runde.

Serie 1

Vivild IF - Foulum IF 3-0 (2-0)

Vivild: Sebastian Stær 2, Jimmi Hansen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Randers mod Racisme arrangerer demonstration: Drop truslen mod Nørrevangsskolen

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Lærerforeningen tager afstand fra facebook-kommentarer: Byrådsmedlemmer har handlet uansvarligt

Annonce