Annonce
Østjylland

SF'er: Favrskov skal være mere grøn og sammenhængende

Søren Frandsen, spidskandidat for Socialistisk Folkeparti. Privatfoto.

Der skal fokuseres mere på det grønne og på at få Favrskov til at hænge bedre sammen i den næste byrådsperiode, mener Søren Frandsen, spidskandidat for SF.

Favrskov: Favrskovs nye byråd bør have langt større fokus på kommunens små bysamfund, og så skal det til at tænke i mere langsigtede løsninger, når det kommer til den grønne omstilling. Det mener Søren Frandsen, spidskandidat for SF, og det er noget af det, han især vil arbejde for, hvis han kommer til det lokalpolitiske fad ved valget på tirsdag.

- I Favrskov er der en tendens til, at man tænker kortsigtet, når det gælder det grønne. I bedste fald kan man sige, at der tænkes i valgperioder, men ofte synes jeg, man tænker endnu kortere, siger han.

- Man udbyder for eksempel en masse grunde i Søften, fordi man kan få en høj pris, og de er nemme at sælge. Man udstykker grunde på steder, hvor der er grundvandsudvinding, og man undersøger, om man kan slække yderligere kravene i erhvervskvarteret i området. Jeg synes, det viser, at der er alt for kortsigtede perspektiver i forhold til det grønne, og det er især sådan noget, der skal laves om på, lyder det.

Søren Frandsen

Søren Frandsen er 40 år.Han bor i Grundfør, hvor han også selv er vokset op, sammen med sin kone og deres fire børn i alderen fem til 13 år.

Søren Frandsen har tidligere været folketingskandidat for SF, aktiv i SF-Aalborg og SFU.

Spidskandidaten har en kandidatgrad i politik og administration fra Aalborg Universitet. I dag arbejder han som administrationschef i en mindre produktionsvirksomhed.

Fritiden går primært med sammen med familien og i haven.

SF-blod i årerne

Søren Frandsen har fået politik og ikke mindst partiet SF ind med modermælken. Hans far, Aage Frandsen, sad i Folketinget for partiet fra 1994-2005, mens hans mor, Sesse Søgaard, sad i Amtsrådet for SF.

Selv har Søren Frandsen været medlem af Socialistisk Folkeparti siden 1999. Han har været aktiv i SF Aalborg og SFU og har stillet op til både folketings- og kommunalvalg før, men skruede ned for politikken, da hans børn var små.

- Men nu har de efterhånden nået en størrelse, hvor de synes, at jeg både er træls at se og høre på, og så tænkte jeg, at jeg da ligeså godt kunne springe til, da jeg fik buddet om at blive aktiv igen, siger spidskandidaten.

- Jeg synes, der er nogle ting, der bør gøres anderledes, og lokalpolitik er for mig den mest oplagte måde at få indflydelse på. Man kan altid skrive et vredt opslag på facebook, men man kan kan jo også forsøge rent faktisk at gøre noget ved det.

De stiller også op

I alt seks kandidater stiller op for SF i Favrskov. Udover spidskandidaten Søren Frandsen stiller følgende lokalpolitikere op:Henriette Stein Knudsen, Hadsten

Ole Ahrenfeldt, Hinnerup

Emil Krabbe Villadsen, Hadsten

Laila Jerming Graf, Sall

Else Marie D. Frandsen, Hinnerup

De stiller også op

Avisen portrætterer frem til valget 21. november partiernes spidskandidater i Favrskov Kommune. I dag kigges der nærmere på Søren Frandsen, der er spidskandidat for Socialistisk Folkeparti i Favrskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Pres på testcentrene: Går efter at holde køen på maksimalt en halv time og der er flere podere på vej

Randers

Randers-kampagne rammer tidsånden: Flyt på landet og få plads og rum til dine drømme

Randers FC For abonnenter

Fra midtbanekriger til målmager: Derfor er skrinlagt Vito-eksperiment forvandlet til en succes

Randers FC

Randers FC uden profil mod AGF - avisens bud på startopstillingen

Annonce