Annonce
Østjylland

SF er klar med syv byrådskandidater

Syv kandidater er klar til at stille op for SF Mariagerfjord til kommunalvalget i november. Partiet er dog stadig på udkik efter flere kandidater, så man kan være geopgrafisk velrepræsenteret i fjordkommunen. Privatfoto
Annonce

Mariagerfjord: SF Mariagerfjord står klar med syv kandidater til kommunalvalget i november. Det blev resultatet af et medlemsmøde forleden i Hobro Medborgerhus.

- Det er vi stolte af, men vi søger stadigvæk nye kandidater, siger formand for SF Mariagerfjord, Peder Larsen.

SF er især på udkig efter kandidater i det vestlige område af kommunen ved Onsild, Hvornum og Hvilsom, ligesom man gerne vil dækkes ind med kandidater fra Øster Hurup, Als og Arden.

Hvis man går rundt med en lokalpolitiker i maven og kunne tænke sig at høre mere om SF's politik, er man derfor velkommen til SF Mariagerfjords opstillingsmøde, som holdes om aftenen tirsdag 14. marts i Hobro Medborgerhus.

De syv kandidater, som allerede har meldt sig på banen, er Peder Larsen fra Mariager, Janni Styhr fra Visborg, Thorbjørn Boldsen fra Hobro, Jes Nørholm fra Visborg, Asger Nørgaard fra Hobro, Malthe Værum Mikkelsen fra Skelund og Mikkel Grøn fra Assens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Michael Aastrup forsvarer sig efter Dubai-tur med kæresten: - Rejsen var arbejdsmæssigt relevant

Sport

Forstærkning til Randers HK: Henter stregspiller hos ligarivaler

Randers

Falske bank- og NemID-folk svindlede ældre kvinder: - En person fra Kina har forsøgt at hæve 20.000 kroner

Annonce