Annonce
Østjylland

SF er klar til byrådsvalg

De nye kandidater med Søren Frandsen i midten. Foto: SF Favrskov

Holdet er sat, og nu kan valget bare komme an. SF har offentliggjort navnene over kandidater til byrådsvalget til november

Favrskov: SF Favrskov er nu parat til at præsentere listen over partiforeningens kandidater til byrådsvalget i november.

Listen er sammensat af både unge og ældre kandidater, mænd og kvinder ligesom den repræsenterer forskellige lokalområder i Favrskov.

Som det tidligere har været fremme, står nuværende byrådsmedlem for Bjarne Søgaard Andersen ikke i spidsen for partiet ved det kommende valg. Det gør derimod Søren Frandsen, som har rødt SF-blod flydende i årerne. Han er nemlig søn af tidligere folketingsmedlem Aage Frandsen og amtsrådsmedlem i Aarhus, Sesse Søgaard.

Den nye spidskandidat, Søren Frandsen, er opvokset i Grundfør. Han har gået på Rønbækskolen og Favrskov Gymnasium og har igen bosat sig i Grundfør efter i en periode blandt andet at have boet ved Linen i Frijsenborgskoven.

Der er ingen dramatik i valget af en ny spidskandidat. Bjarne Søgaard Andersen har selv valgt at droppe hvervet som spidskandidat til fordel for sit nyerhvervede civile job som vicedirektør i Det Kongelige Bibliotek.

Kandidaterne er nu sammen med SF's baggrundsgruppe i gang med at beskrive SF Favrskovs valggrundlag i forbindelse med kommunalvalget.

SF's kandidatliste til byrådsvalget


  1. Søren Frandsen, Grundfør
  2. Henriette Stein Knudsen, Hadsten
  3. Ole Ahrenfeldt, Hinnerup
  4. Emil Krabbe Villadsen, SFU, Hadsten
  5. Bjarne Søgaard Andersen, Foldby
  6. Laila Jerming Graf, Sall
  7. Børge Olsen, Grundfør
  8. Else Marie Dalgaard Frandsen, Grundfør.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Randers

Skolens legeplads fyldt med glasskår: Skoleleder appellerer til forældre om at tage en snak med de unge

Randers FC For abonnenter

Thomasbergs ønsker til transfermarkedet: - Det er naturligt, at vi kigger på emner til den del af banen

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Annonce