Annonce
Debat

SF jubler: Ingen besparelse på Randers Specialskole

Annonce

Læserbrev: Mens andre havde travlt med at skændes på sociale medier, kæmpede jeg videre i forligskredsen for at opnå et endnu bedre resultat. Det er jeg super glad for, at vi kom i mål med. Et godt budget bliver nu endnu bedre med en tillægsaftale.

Tillægsaftalen dropper blandt andet besparelser på specialskolen de kommende to år. En nyhed, jeg har glædet mig til at offentliggøre.

Jeg er glad for, at SF’s ene mandat skaber forandring og resultater for nogle af de allermest sårbare børn. Det er nu en gang dem, det hele handler om.

Stor ros til de mange forældre, der kæmper for deres børns ret til en god skole. - Og tak til de andre forligspartier for, at vi alle lytter og bøjer os mod hinanden.


Den kamp er vi klar til at tage.


Aftalen betyder også, at de ældre fortsat får gjort rent hver anden uge, og at foreningen SAM efter flere år i limbo får en samarbejdsaftale med Randers Kommune.

I SF er vi på ingen måde færdig med at kæmpe for velfærden i Randers Kommune. Det kræver en massiv indsats at genoprette alle velfærdsområderne. Vi skal kæmpe for flere voksne i vores dagtilbud, flere hænder i ældreplejen og på vores bosteder. Men den kamp er vi klar til at tage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce