Annonce
Østjylland

SF Norddjurs indstiller Aleksander Myrhøj som folketingskandidat

Aleksander Myrhøj er af SF Norddjurs indstillet som partiforeningens folketingskandidat. Han skal nu tilkæmpe sig en god placering på den fælleslist som hele storkredsen opstiller til folketingsvalget. Privatfoto
Annonce

Norddjurs: I november 2017 blev Aleksander Myrhøj valgt ind i Norddjurs Kommunalbestyrelse, og nu er han SF Norddjurs' nye folketingskandidat. Han har allerede været ordfører for SF i nogle sager og er ikke bange for at gå i dialog med både modstandere og samarbejdspartnere - altid med de røde og grønne SF-argumenter klar.

På et stort fællesmøde i Østjyllands storkreds blev det besluttet, at der opstilles en fællesliste for hele storkredsen med en kandidat fra hver partiforening. Rækkefølgen på listen afgøres ved en urafstemning, der løber fra den 15.juni til den 29. juni.

- Ingen tvivl om at her har Aleksander en opgave, da de store partiforeninger med mange medlemmer lettere kan få en plads øverst på listen. Når valget bliver udskrevet senest 17. juni 2019, ligger en endnu større opgave og venter, da Aleksander skal overbevise hele Østjylland om, at de skal stemme på ham. Listen er heldigvis sideordnet, så det er de personlige stemmer, der tæller, fastslår formand for SF Norddjurs Jytte Schmidt i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

Randers FC For abonnenter

Landsholdsaktuel og varmt navn i transfermøllen: - Det er vist ikke i mine hænder lige nu

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Danmark

Forbrugerøkonom: Tag feriepengene, hvis du skal bruge dem

Annonce