Annonce
Østjylland

SF-Syddjurs har de store kanoner i front ved byrådsvalget

En del af SF's hold ved byrådsvalget i Syddjurs. Fra venstre er det Jens Rasmussen, Kirstine Bille, Marianne Als Nielsen, Leif Andersen, Kristian Herget, Morten Siig Henriksen, Ingrid boldsen, Kim lykke Jensen. Helle Røge. Foto: : SF-Syddjurs

Urafstemning er slut. SF-medlemmerne giver de nuværende byrådsmedlemmer fremtrædende pladser på opstillingslisten til byrådsvalget i november.

Syddjurs: SF-Syddjurs har de største trækplastre forrest i feltet ved byrådsvalget i november i år.

De lokale SF-medlemmer har holdt urafstemning om partiets opstillingsliste, og de nuværende byrådsmedlemmer samt andre af partiets markante profiler har fået frontplaceringer.

- Med denne brede opbakning fra vore medlemmer er jeg overbevist om, at SF kommer til at føre en stærk valgkamp. Med dette hold af kandidater er jeg overbevist om, at mange borgere i Syddjurs vil synes, at en stemme for et styrket SF i det ny byråd vil være et rigtigt godt bud, forklarer Kirstine Bille, spidskandidat for SF-Syddjurs.

Stemmeprocenten i urafstemningen var på 65 procent, og den gjaldt fordelingen af pladserne to til ni på opstillingslisten.

Kirstine Bille blev allerede sidste år valgt som SF-Syddjurs' borgmesterkandidat.

- Med denne brede opbakning fra vore medlemmer er jeg overbevist om, at SF kommer til at føre en stærk valgkamp.

Kirstine Bille, spidskandidat for SF-Syddjurs

Et comeback

SF's opstillingsliste giver comeback til Marianne Als Nielsen.

Marianne Als Nielsen har været medlem af Ebeltoft Byråd i tre perioder og Syddjurs Byråd i to perioder - i den første periode som suppleant. Men ved det seneste byrådsvalg blev Marianne Als Nielsen ikke genvalgt, og hun havde egentlig annonceret et farvel til hvervet som byrådskandidat for SF.

Efter urafstemningen ser SF-Syddjurs' liste således ud:

1. Byrådsmedlem Kirstine Bille (Balle). 2. Byrådsmedlem Kim Lykke Jensen (Mørke-Ådalen). 3. Byrådsmedlem Jens Rasmussen (Dråby). 4. Byrådsmedlem Kristian Herget (Ebeltoft). 5. Morten Siig Henriksen (Hornslet). 6. Byrådsmedlem Helle Røge (Hornslet). 7. Marianne Als Nielsen (Knebel). 8. Ingrid Boldsen (Kolind). 9 Leif Andersen (Ebeltoft).

Derudover opstiller følgende på SF-Syddjurs' liste: Kirsten Birkedal (Hyllested), Jens Olsen (Femmøller), Helle Schultz (Rønde), Eva Dragheim (Helgenæs), Jørgen Ringgaard (Stabrand), Karin Alsgaard Jensen (Tirstrup) og Arne Niebuhr (Thorsager).

- SF stiller med et meget stærkt hold til dette kommunalvalg - med meget erfarne folk, ungdommen fint placeret og et bredt spektrum af vigtige kompetencer og med en helt lige fordeling af kvinder og mænd, understreger Jørgen Ringgaard, formand for SF-Syddjurs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Voldsom brand har sprængt køkkenrude og brændt gavl: - Der har været gasflasker og benzin derinde

Annonce