Annoncørbetalt indhold

Shop Alma-serien fra Liberté

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Udforsk de smukke designs fra Liberté, der passer til enhver anledning. Deres kollektioner består af farverige, smukke og klassiske silhuetter, som ligger og venter på at blive en del af din personlige garderobe. Til enhver vellykket garderobe findes et par essentielle basic designs, som altid kan kombineres med resten af dine outfits. Netop disse basic styles er Liberté’s Alma kollektion fyldt med. Du kan blandt andet købe kollektionen hos Stilkompagniet.dk i dag.


Annonce

Liberté’s Alma kollektion består både af under- og overdele samt jumpsuits og kjoler. Hele serien er lavet i et stilsikkert og klassisk design, som både kan dresses op og -ned alt efter anledningen. Når du ifører dig Alma-styles fra Liberté, vil du altid føle dig godt tilpas - lige meget om du ligger på sofaen eller sidder på kontoret. Glem alt om dine stramme jeans, dom du klemmer dig ned i hver morgen for at se godt ud på arbejdspladsen. Alma kollektionen består udelukkende af smukke designs i behagelige materialer, som giver både maksimal komfort og den smukkeste pasform, da tøjet smyger sig om din krop.


Opskriften på Liberté’s succesfulde Alma

Hemmeligheden bag de mest komfortable materialer findes i metervaren, der er ganske særlig. En kombination af polyester og spandex, giver det blødeste materiale, som hele Alma serien er baseret på. Udover kombinationen af polyester og spandex benytter serien sig også af metervaren; velour, der ligeledes giver maksimal komfort og et elegant, skinnende udtryk.


Mød hele Alma kollektionen fra Liberté

  • Bukser og leggings
  • Toppe og bluser
  • Jumpsuits
  • Kjoler
  • Nederdele og shorts


Stretchy; Strækbare materialer

Hos Stilkompagniet.dk er Liberté Alma en stor del af deres sortiment, da de mange styles, bliver revet væk fra lagerhylderne. Efterspørgslen er stor, da serien består af gode kvalitetsprodukter i et lækkert stretchy design til rimelige priser. Hele Liberté’s univers er fyldt med lækre prints i feminine farver, som du vil sætte pris på sæson efter sæson. Åndbarheden er derudover i top, så du altid føler dig godt tilpas i alle styles.


Ønsker du at mærke blødheden fra alle de dejlige designs? Så kan du bestille Alma kollektionen på Stilkompagniet.dk i dag. De tilbyder kort leveringstid, så dine styles kan være ved din hoveddør kort tid efter din bestilling på websitet. Du vil blive overrasket, når du mærker kollektionen på din egen krop, da Alma ikke kun skal ses, men i ligeså høj grad mærkes. De fortryllende metervarer vil helt sikkert få dig til at forelske dig i Liberté’s dejlige designs.


Oplev Liberté Alma på sociale platforme

Smukke silhuetter, moderne print og materialer, der smyger sig om kroppen. Alt dette kan du se mere af, hvis du følger med på Stilkompagniets sociale medieplatforme; Facebook og Instagram. Her deler de dagligt deres billeder af deres mange flotte designs samt stylingtips til din garderobe.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.