Annonce
Randers

Sidste skoledag for fuld udblæsning: Se alle billederne her

Foto: Annelene Petersen
Randers sydede og boblede af fest og farver, da de unge studerende fra byens ungdomsuddannelser torsdag skiftede det seneste års undervisning og lektier ud med musik og spiritus på Justesens Plæne.

Randers: Kaniner, pandaer, stewardesser, medlemmer af det legendariske Team Easy On – ja selv Kim Jong-Un i selskab med en kirurg. Det skortede ikke på fantasifulde udklædninger, da feststemte unge fra byens ungdomsuddannelser torsdag kunne fejre, at allersidste skoledag på denne side af sommerferien var vel overstået.

I en lind strøm valfartede de ned gennem midtbyens gader for til sidst at ramme den traditionsrige slutdestination på Justesens Plæne, hvor solen stod højt på himlen.

Musikken flød ud af diverse anlæg, og de unge drak øl og spiritus i stride strømme. De fleste i ren ekstase over, at de lange dage med undervisning og lektier for en stund har fået en ende. Men hist og her sad der også nogle stykker, som faktisk bare forsøgte at drukne deres sorger efter at have fundet ud af, hvilke eksaminer, der venter dem i næste måned.

Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce