Annonce
Sport

Sidste udfordring på vej mod finalen: Cimbria møder forsvarende mestre i pokalen

Jonathan Jeanne og holdkammeraterne skal sende Bakken Bears ud i pokalmørket, hvis randrusianerne skal i årets finale. Arkivfoto: Kim Haugaard
Randers Cimbria skal gøre det af med mastodonterne fra Bakken Bears, hvis årets pokaltitel skal kunne ende i Kronjylland. De to hold mødes i semifinalen i begyndelsen af februar.
Annonce

Basketball: Tirsdag bookede Randers Cimbria billet til årets pokalsemifinaler med en sejr på 93-79 over Værløse, men skal de gå hele vejen til finalen, skal der en endnu større præstation til i semifinalen.

Randrusianerne er blevet parret med sidste års pokalmestre fra Bakken Bears, som aktuelt også fører an i den danske basketliga.

Aarhusianerne sendte Svendborg Rabbits ud i kvartfinalen med en sejr på 81-77 på fynboernes hjemmebane, og historisk er bjørnene også ofte kommet i vejen for kronjysk pokalsucces.

I tre af de seneste fem udgaver af pokalturneringen er det Bakken Bears, der har ekspederet Randers Cimbria ud af turneringen.

I sæsonen 2014-15 lykkedes det for kronjyderne at sende bjørnene ud af pokalen allerede i ottendedelsfinalerne, men i finalen endte Horsens IC med at fejre titlen. Det er kun denne ene gang, at Randers Cimbria har spillet med i den sidste kamp om pokaltitlen.

Semifinalen mod Bakken Bears skal afvikles mellem 5. og 7. februar, og Randers Cimbria kan glæde sig over, at kampen skal afvikles på hjemmebanen i Arena Randers.

Den anden semifinale står mellem Team FOG Næstved og Horsens IC.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Michael Aastrup forsvarer sig efter Dubai-tur med kæresten: - Rejsen var arbejdsmæssigt relevant

Randers

Falske bank- og NemID-folk svindlede ældre kvinder: - En person fra Kina har forsøgt at hæve 20.000 kroner

Annonce