Annonce
Østjylland

Sikke en milepæl: Majda fik en færgetur, hun sent vil glemme

Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen, ønskede Majda Husejnovic tillykke inden hendes tur med hurtigfærgen. Pressefoto

En kvinde fra Randers var tirsdag med til at skrive færgehistorie, da hun blev passager nummer 100 millioner på Molslinjen.

Grenaa/Randers: Det blev Majda Husejnovic, som tirsdag formiddag i Aarhus skrev dansk færgehistorie. Da Majda sammen med sin mor tjekkede ind på sin tur til Odden, blev hun nemlig passager nummer 100 millioner siden Molslinjens begyndelse i 1966.

Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen, var med til at fejre den passager, som på afgangen 10.45 fra Aarhus mod Odden satte tælleren i stå ved 100 millioner.

Siden begyndelsen i 1966 har Molslinjen nemlig holdt omhyggeligt styr på antallet af passagerer på ruterne fra Aarhus og Ebeltoft mod Odden på Sjælland. Derfor blev det i løbet af det tidlige forår klart, at passager nummer 100 millioner snart ville træde ombord på en af færgerne.

Majda Husejnovic fra Randers skulle sammen med sin mor på besøg hos sin storebror i København, da hun pludselig blev hevet ud af køen til færgen for at blive fejret.

- Jeg vinder ellers aldrig noget, lød det fra en overrasket og glad Majda, som nu kan se frem til gratis ture med Molslinjen til de jævnlige besøg i København.

På hurtigfærgen Express 3 blev hun modtaget af kaptajn Anne Kjær Hansen, som bød hende på en tur på broen og plads i business-loungen på en tirsdag, som startede helt almindeligt, men som blev til en oplevelse af de sjældne for den heldige randrusianer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Randers FC For abonnenter

Kamp om pladserne til lokalbrag: Midtbanekreatør har beholdt selvtilliden over pausen

Randers

Fri adgang til nationale testcentre for corona: I Randers bestemmer lægens vurdering stadig

Annonce