Annonce
Randers

Sikkerhedstjek på Verdo: En borger var bange for brand

Arkivfoto: Lars Rasborg
Annonce

Randers: Beredskab og Sikkerhed  måtte en tur på indsatsleder-tilsyn hos kraftvarmeværket på havnen fredag aften ved 17.30-tiden.

- Min kollega måtte lige ned og kigge efter, for der var kommet en melding ind om at der kom røg op af bygningen, og vedkommende var bange for, om der var brand i Verdo. Men det sker hvert år, når der varmes op for alvor, at der så ryger overskudsvarme ud, og det ses som røg. Så min kollega fik en snak og en kop kaffe i kontrolrummet, mere var der ikke i det, siger beredskabsinspektør Niels Henrik Nielsen, Beredskab og Sikkerhed Randers.

Det sker også en gang i mellem, at en borger melder om brand i skorstenen, det er når der om aftenen er farver på og den røde farve også farver røgen. Så kan det se ud som en gigantisk skorstensbrand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Nye veje, kryds og bro for millioner i Randers i ny stor plan - se de projekter der har betydning for din trafikale hverdag

Randers For abonnenter

Hvilken vej skal kommunen gå når det gælder investeringer i ny infrastruktur? Snart bliver det din tur til at svare på det

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Randers

Kvindelig togpassager amok: Råbte af betjente, tabte sin peberspray og ødelagde dør til politistation

Randers FC For abonnenter

Tyrkisk jackpot og vildt skadesmareridt: Colin Todd var som en far for Randers FC-rekordholder

Annonce