Annonce
Fodbold

Sikrede historisk oprykning: Romalt forlænger med succestræner

Jakob Pilgaard (tv.) og Rasmus Lynge (th.) er blevet enige om at forlænge sidstnævntes kontrakt med et år, så han også i den kommende sæson står i spidsen for Romalts bedste kvindehold. Arkivfoto: Annelene Petersen
I sin første sæson som cheftræner i klubben førte Rasmus Lynge for første gang nogensinde Romalts kvinder op i 1. division, og parterne er nu blevet enige om at forlænge cheftrænerens kontrakt med endnu en sæson. Svært at klandre en mand, der sikrer historisk oprykning, lyder det fra klubbens seniorformand.

Randers: Rasmus Lynge skulle kun bruge én sæson i trænersædet for Romalts bedste kvindehold til at sikre klubben en historisk oprykning.

For første gang nogensinde er spillerne i Romalt gået på sommerferie med udsigt til at spille i 1. division, og det bliver med Rasmus Lynge på sidelinjen, der har forlænget sin aftale med klubben for endnu en sæson.

- Jeg er glad for at kunne fortsætte. Alle har ønsket det, og vi håber også, at de sidste knaster i det øvrige trænerteam falder på plads. Jeg er kaptajnen på broen, men det er vigtigt, at der er nogle dygtige folk omkring mig. Jeg ser frem til at være en del af projektet i 1. division, fortæller Rasmus Lynge.

Cheftræneren ser frem til udfordringen i landets næstbedste række.

- Vi er med for at lære, men vi kommer ikke op som den stille dreng i klassen. Vi vil op og spille vores spil. Selvfølgelig er vi klar over, at vi bliver matchet på et højere niveau, men det tager vi som en oplevelse, fortæller cheftræneren.

Annonce
For første gang i klubbens historie er Romalt klar til at spille i landets næstbedste række, 1. division. Privatfoto: Romalt IF

Gode kort på hånden

Parterne har gennem en længere periode været i en positiv dialog omkring forlængelse af kontrakten, og det glæder formanden for Romalt IF’s seniorudvalg, Jakob Pilgaard, at det er lykkedes at fortsætte med cheftræneren.

- Rasmus (Lynge, red.) har været fair i forhandlingerne, og vi er glade for, at det lykkedes at forlænge aftalen. Som nyoprykket hold giver det en god tryghed for truppen, og vi mener stadig, at Rasmus er den rette til at videreudvikle vores talentfulde trup, fortæller seniorformanden, der ikke lægger skjul på, at cheftræneren stod med gode kort på hånden i forhandlingslokalet.

- Pigerne er glade for ham som træner, og samarbejdet med de øvrige trænere forløber også rigtigt godt. Derudover er det selvfølgelig også svært at klandre en mand, der sikrer oprykning til den næstbedste række for første gang i klubbens historie, fortæller Jakob Pilgaard.

Ikke plads til sommerform

Romalt sluttede forårssæsonen med to sejre på skrivebordet, da både AaB og Kjellerup meldte afbud, men allerede da var oprykningen en realitet.

Aktuelt holder spillerne en velfortjent sommerferie, men cheftræner Rasmus Lynge har ikke givet ferieformen frit løb.

- De har fået et foreløbigt træningsprogram, og snart får de et mere, som bygger yderligere på. Pigerne er godt klar over, at der skal arbejdes. Hvis vi kan holde vores form, så tror jeg på, at vi kan få nogle lette point. Vi har i hvert givet hinanden håndslag på, at det ikke er formen, som vi skal gå ned på, siger Rasmus Lynge.

Romalts debutsæson i landets næstbedste række begynder 13. august med en udekamp mod AaB.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Randers HK For abonnenter

Randers HK-spillere ender med en pause på mere end fire måneder: Klubben er trukket i arbejdstøjet

Annonce