Annonce
Sport

Sikrede historisk oprykning: Romalt-træner fortsætter i klubben

Seniorformand i Romalt, Jakob Pilgaard (tv.), sammen med cheftræner Rasmus Lynge på træningsbanen. Arkivfoto: Annelene Petersen
Rasmus Lynge skulle kun bruge en sæson på at føre Romalts kvinder op i landets næstbedste fodboldrække, og parterne har nu forlænget succestrænerens aftale med et år.
Annonce

Randers: Coronakrisens hærgen kunne have sat et uforløst punktum for Rasmus Lynge Romalt IF, men cheftræneren, som har ført klubben i landets næstbedste række for første gang nogensinde, fortsætter.

Parterne er blevet enige om at forlænge cheftrænerens kontrakt med et år, så den nu løber frem til sommeren 2021.

- Vi er meget tilfredse med, at Rasmus (Lynge, red.) fortsætter. Han passer godt ind i klubben med alle vores unge spillere. Der var en nem beslutning for os, og så skulle vi bare lige have lokket ham med på den, fortæller seniorformand i Romalt IF, Jakob Pilgaard.

Ved juletid havde både klubben og Rasmus Lynge mulighed for at træde ud af den daværende aftale, men sådan gik det ikke.

- Jeg synes ikke, at arbejdet i Romalt er færdigt endnu. Jeg føler stor opbakning i klubben, og jeg vil gerne vise kritikerne, at vi kan overleve i 1. division, selv om de fleste havde forventet, at vi skulle ende sidst her i efteråret, sagde Rasmus Lynge i december til Randers Amtsavis.

Annonce

Ingen dialog med andre

Klubben valgte at lade det være op til Rasmus Lynge, om de skulle se sig om efter et alternativ til trænerposten.

- Vi satsede udelukkende på ham, og derfor havde vi først taget andre i betragtning, hvis han havde sagt fra. Vi fremsatte vores tanker og tilbud til ham, og så har det været nogle småting, som vi har rettet til for at komme i mål, fortæller Jakob Pilgaard.

Ifølge seniorformanden er det cheftrænernes ønske, at kontraktforlængelsen blot er et enkelt år, ligesom der også denne gang er mulighed for at trække stikket halvvejs.

- Han er familiefar og advokat, så der er også meget at se til ud over fodbolden, og blandt andet derfor er der indskrevet en halvårlig klausul, så det er muligt at komme ud af samarbejdet til jul, hvis der sker noget uforudsigeligt. Det er et ønske fra ham, som vi har lyttet til, siger Jakob Pilgaard.

Romalt skulle have kæmpet for livet i 1. division i dette forår, men turneringen er blevet aflyst på grund af coronakrisen med meldingen om, at ingen rykker ned.

Klubben forbliver dermed i landets næstbedste række til efterårets turnering.

- Som det ser ud nu, bliver vi 10 hold, og det betyder 18 kampe i efteråret. Vi ved ikke med sikkerhed, om foråret fortsætter med op- og nedrykningsspil, som det har været de seneste år, men det går vi ud fra, lyder det fra Jakob Pilgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kvik bilist får ros fra politiet: Fulgte efter formodet narkobilist og snuppede nøgler

Randers FC

Randers FC må lukke 3.500 tilskuere ind: Sponsorer og sæsonkortholdere får førsteprioritet

Annonce