Annonce
Randers Cimbria

Seks på stribe og førsteplads i ligaen: Cimbria dækker op til topbrag

Josh Fortune sænkede 29 point for Cimbria. Arkivfoto: Annelene Petersen
Randers Cimbria var i problemer i udekampen mod Pro B-holdet Værløse, men fik vendt slaget i de sidste minutter til sejr på 102-91.
Annonce

Randers: Randers Cimbria balancerede på kanten af et overraskende nederlag, men i de sidste minutter af fredagens udekamp mod Pro B-holdet Værløse lykkedes det at trække fra og vinde 102-91.

Det var Randers Cimbrias sjette sejr i træk, hvilket placerer holdet på en aktuel førsteplads i ligaen med 16 point for ni kampe. Horsens IC følger dog lige efter med 14 point for otte kampe, og der er dermed lagt op til et brag af en topkamp, når netop de to hold mødes torsdag i næste uge i Arena Randers.

Skal Cimbria-stimen fortsat stå efter det opgør, skal der dog andre boller på suppen end mod Værløse. Jonathan Jeanne åbnede med at bringe Cimbria foran, men derudover var der ikke meget, der fungerede for Cimbria før pausen.

I begyndelsen af anden halvleg nåede hjemmeholdets føring op på otte point, inden Cimbria vågnede op og fik lukket det meste af hullet frem mod pausen, hvor stillingen var 48-47 i Værløse-favør.

Straks efter pausen så det ud til, at Cimbria havde fundet melodien, da Josh Fortune sendte et dunk i kurven til føring 54-50. Men Værløse fik greb om kampen igen, og ved indgangen til sidste periode var de i front med 74-70.

Herfra var det helt tæt, indtil tre minutter før tid, hvor Rasmus Bach sendte et tre points forsøg i kurven og bragte Cimbria foran 94-91. Det blev starten på en stime på yderligere otte point, mens Værløse slet ikke scorede i de sidste minutter, og dermed endte det alligevel med at se ganske komfortabelt ud på pointtavlen.

Topscorer for Cimbria blev Josh Fortune med 29 point, mens det franske fyrtårn Jonathan Jeanne lavede 22 point og Rasmus Bach 20 point.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Kragballe efter overlegent pokalavancement: - Det ligger lunt i svinget at få den her sejr

Annonce