Annonce
Mariagerfjord

Sjov i sommerferien: Ungdomsskolen turnerer med campingvognen

Campingvognen fra Mariagerfjords Ungdomsskoler kører ud med sjov til de unge i hele sommerferien. Foto: Mariagerfjords Ungdomsskoler

Hobro: En seks ugers sommerferie kan for nogle unge godt føles lang, især i år, hvor langt fra alle kommer til udlandet på grund af coronaen. Derfor har Mariagerfjords Ungdomsskoler besluttet at køre ud og gøre sommerferien lidt sjovere for de unge.

En ældre campingvogn er indkøbt til formålet,  og ungdomsskolens folk vil køre ud og skabe sjove oplevelser hos de unge i kommunen.


Annonce

Vi håber, vejret bliver rigtigt sommeragtigt i de næste uger frem

Lars Otte Koefoed, ungdomsskoleleder


- Campingvognen er fyldt med sjove aktiviteter og spil, og den kommer gennem hele sommeren rundt i kommunen, fortæller projektmedarbejder Kathrine Hoberg fra ungdomsskolen.

- Campingvognen er et fantastisk supplement til de sommerferieaktiviteter, som kører i vores klubber eller på vores hold, fordi campingvognen kommer ud til alle, og på den måde er der også noget for dem, som ikke har mulighed for at deltage på de fastlagte hold i nogle bestemte byer, lyder det fra ungdomsskolen.

Boldspil på programmet

I sidste uge i Øster Hurup brugte tre drenge i nærheden af en time på ungdomsskolens el-løbehjul, hvorefter de konstaterede: ”Det er mega fedt, det her. Hvis I bare lige havde haft en panna bane med, så var det perfekt".

En panna bane er et aflukke, hvor der kan spilles alskens boldspil i.

- Og den slags lytter vi på, fordi vi rigtig gerne vil lave det, de unge synes er fedt, og derfor har vi nu pakket vores panna bane i campingvognen, og vi glæder os til mange gode kampe hen over sommeren, slutter Kathrine Hoberg.

Mariagerfjord Ungdomsskolers campingvogn er fyldt med spil og sjove aktiviteter. Foto: Mariagerfjord Ungdomsskoler

- Vi håber, vejret bliver rigtigt sommeragtigt i de næste uger frem, så vi kan udnytte fjordens muligheder for vandaktiviteter. Hvis vejret tillader det, vil vi rigtig gerne på fjorden med vores SUP-bords, som de unge har taget rigtigt godt imod. Vi har lavet en del vandaktiviteter i samarbejde med folkeskolerne, siden skolerne genåbnede ovenpå coronakrisen, og SUP-aktiviteter er et hit blandt de unge, slutter ungdomsskoleleder Lars Otte Koefoed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Genlæs livebloggen: Randers FC henter et point i Herning

Annonce