Annonce
Randers

Skønhedsklinikken Envy You er flyttet til større lokaler på Gl. Hobrovej

Negle- og skønhedsklinikken Envy You er flyttet i nye og større lokaler på adressen Gl. Hobrovej 2, hvor indhaver Michelle Ravn (bagerst) har fået mulighed for at indgå lokalefællesskab med den selvstændige frisør Louise Fjeldsted (forrest). "Det betyder, at Envy You kan tilbyde alt indenfor skønhed under samme tag, så kunderne ikke skal gå fra sted til sted. Det er der ikke andre klinikker, der kan i Randers," siger Michelle Ravn. Foto: Frank Pedersen
Indehaver af Envy You, Michelle Ravn, har flyttet sin klinik til nye lokaler, hvor der er blevet plads til en selvstændig frisør.
Annonce

Randers: Selv om det kun er fire måneder siden, Michelle Ravn åbnede sin negle- og skønhedsklinik på adressen Hobrovej 49A, har hun allerede flyttet sin klinik til den nye adresse, Gl. Hobrovej 2, hvor hun har fået mere plads.

- Lige siden jeg åbnede i juli, har der været pres på i kalenderen. Først tænkte jeg, at det måske skyldtes nyhedsværdien, men da kalenderen blev ved med at være fuld af aftaler, og ventelisten voksede, begyndte jeg at kigge efter et sted med flere lokaler, så jeg kunne ansætte en til at hjælpe mig, fortæller Michelle Ravn, som 21. oktober flyttede ind i de nyrenoverede lokaler på Gl. Hobrovej.

Envy You

Indehaver: Michelle Ravn

Beliggenhed: Gl. Hobrovej 2.

Telefon: 28405901

Hjemmeside: www.envyyou.dk

Åbningstider: mandag-onsdag klokken 8-18

Torsdag klokken 8-21

fredag klokken 8-18

Lørdag efter aftale

Annonce

Plads til en frisør

Der er så godt med plads i de nye lokaler, at Michelle Ravn har kunnet realisere drømmen om at have en selvstændig frisør som en del af Envy You.

Frisøren i Envy You er Louise Fjeldsted, der er tilbage med saks og kam efter at have været væk fra faget nogle år.

- Jeg har tidligere været selvstændig, men holdt nogle års pause, da jeg fik børn, fordi det ikke passede sammen med de lange arbejdsdage, fortæller hun og tilføjer, at nu hvor hun igen er begyndt som frisør er påpasselig med ikke at presse sig så hårdt, som hun gjorde, sidst hun var selvstændig.

- Nu sørger jeg for kun at have en kunde af gangen, så hver kunde føler, at hun eller han er i centrum, siger Louise Fjeldsted, der klipper både kvinder, herrer og børn. Og lige som Michelle Ravn giver Louise Fjeldsted rabat til pensionister.

Louise Fjeldsted har valgt at bruge produkter fra firmaet Maria Nila.

- Det har jeg, fordi det er produkter, der er fri for parabener og sulfitter, desuden er produkterne miljøvenlige, veganske og ikke testet på dyr, siger hun.

Annonce

Skønhed samlet under samme tag

Udover Louise Fjeldsted er Anja Jørgensen ansat i et fleksjob, hvor hun hjælper med praktiske opgaver i Envy You. Og om kort tid begynder kosmetolog Mai Karlsen i klinikken, hvor hun skal assistere Michelle Ravn, der fortæller, at det er rart, at der nu er flere i Envy You.

- Men det har da krævet lidt tilvænning fra at være alene med kunderne i klinikken til nu, hvor der er mere gang i den og fart over feltet, siger hun med et smil.

Michelle Ravn siger, at det, at der nu også er en frisør i Envy You er en stor fordel for kunderne.

- Det betyder, at vi kan tilbyde alt indenfor skønhed under samme tag, så kunderne ikke skal gå fra sted til sted. Det er der ikke andre klinikker, der kan i Randers, siger hun.

I juli åbnede Michelle Ravn sin negle- og skønhedsklinik Envy You i et lokale på Hobrovej, men det blev hurtigt for småt til de mange kunder, hun fik fra første færd. "Først tænkte jeg, at det måske skyldtes nyhedsværdien, men da kalenderen blev ved med at være fuld af aftaler, og ventelisten voksede, begyndte jeg at kigge efter et sted med flere lokaler, så jeg kunne ansætte en til at hjælpe mig, fortæller Michelle Ravn, som 21. oktober flyttede ind i nyrenoverede lokaler på Gl. Hobrovej. Foto: Frank Pedersen
Annonce

Uddanner kollegaer

Sideløbende med at flytte i nye lokaler er Michelle Ravn også begyndt at tilbyde undervisning indenfor negleteknik, hvor hun underviser i neglesygdomme, korrekt opbygning af negle, fileteknik, så den naturlige negl skånes, samt naturligvis påsætning af negle.

- Holdene er på op til tre personer, og det tager et lille års tid, før eleverne har fået den samme uddannelse, som jeg fik i sin tid, siger Michelle Ravn, der ikke er nervøs for, at hun dermed selv skaber sine egne konkurrenter.

- Der har været og er et godt marked for neglebehandlinger i Randers, siger hun.

- Desuden er det også givende for mig at have elever, for jeg lærer af de spørgsmål, de stiller, fortsætter Michelle Ravn, der i et større perspektiv ser dét, at hun underviser andre, som en måde at åbne branchen.

- Der er en tendens til, at hver enkelt negletekniker kun tænker på sig selv og at holde kunderne tæt på sig. Jeg vil gerne have, at vi ser hinanden som kollegaer frem for konkurrenter, kollegaer der kan lære af hinanden - for der er kunder nok til alle, siger Michelle Ravn.

Frisør Louise Fjeldsted har tidligere været selvstændig, men holdt nogle års pause, da hun fik børn, fordi det ikke passede sammen med de lange arbejdsdage. Nu hvor hun igen er begyndt som frisør er hun påpasselig med ikke at presse sig så hårdt, som hun gjorde, sidst hun var selvstændig. "Nu sørger jeg for kun at have en kunde af gangen, så hver kunde føler, at hun eller han er i centrum," siger Louise Fjeldsted, der klipper både kvinder, herrer og børn. Foto: Frank Pedersen
Negle- og skønhedsklinikken Envy You er flyttet i nye og større lokaler på adressen Gl. Hobrovej 2, hvor indehaver Michelle Ravn (th) har fået mulighed for at indgå lokalefællesskab med den selvstændige frisør Louise Fjeldsted (tv). Foto: Frank Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce