Annonce
Østjylland

Skab stærkere landsbyer

Annonce

Djursland: En initiativgruppe inviterer nu til borgermøde under overskriften "En landsbyklynge Midt I Norddjurs". Mødet finder sted onsdag 29. marts kl. 18.30 på Stenvad Mosebrugscenter.

Fjellerup, Bønnerup, Gjerrild, Glesborg, Stenvad og Ørum og mindre landsbyer omkring dem er den foreløbige målgruppe for deltagelse i landsbyklyngen.

Norddjurs Kommune har på baggrund af en ansøgning fra initiativgruppen bevilget 75.000 kroner som medfinansiering til projektet, som skal skabe stærkere landsbyer. Initiativgruppen består af 10 forskellige personer fra de forskellige landsbyer.

- Vi kendte ikke hinanden på forhånd, men det har absolut ikke været en hindring. Det er skønt at møde nye naboer og sammen fordybe sig i vores område og få ny inspiration. Og vi har alle det til fælles, at vi holder af området og brænder for at styrke det, siger Ikki Knudsen, initiativgruppens tovholder.

Projektet er støttet af kommunen, men det er borgere, der har taget initiativ til og driver projektet. DGI er initiativtager på landsplan.

pcb

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Derfor gik bestyrelsen på dramatisk møde: - Jeg har aldrig oplevet noget lignende - folk råbte og skreg

Randers FC For abonnenter

Den endelige dom falder torsdag: - Nervøsiteten er væsentlig mindre end i tirsdags

Randers FC

Anden testrunde i Randers FC efter coronaramt cheftræner: Lettelse på Viborgvej

Annonce