Annonce
Østjylland

Skafferiet ansætter ny kok

Jon Ahrensbach overtog Skafferiet for halvandet år siden. Arkivfoto

Hinnerupdreng vender tilbage til byen. Han skal lave mad for Skafferiet.

Annonce

HINNERUP: Skafferiet har ansat kokken Jakob Stenbroen til det lille øko-sted i Hinnerup, der både leverer take-away og gourmetmad. Jakob Stenbroen er vokset op i Hinnerup, men bor nu i Aarhus . Han kommer til Skafferiet fra et job som kok på den anmelderroste Aarhus-restaurant "FF".

Jakob Stenbroen havde ikke troet at han skulle vende tilbage til Hinnerup for at arbejde, men nu hvor han er startet hos Skafferiet giver det faktisk god mening.

- Det var jo herude det hele startede. Min far og jeg har altid lavet masser af mad sammen, og jeg tror faktisk at det har grundlagt min interesse for faget. Og det bliver da hyggeligt at møde folk jeg kender herude i butikken, siger han.

Selv om Jakob Stenbroen kun har været få uger hos Skafferiet, har han sat sit præg på stedet.

Fredag 24. marts har han lavet sin egen lokal-menu der ligesom han selv har rødder i Hinnerup.

Forventningerne til den nye kok i Skafferiet er høje.

- Efter at vi er begyndt at levere mad til en café i Aarhus, samtidig med at vi kører det nye fredagskoncept "Hapseriet", har vi fået rigtigt travlt. Vi bruger jo helst lokale- og økologiske råvarer, og når alting laves friskt på dagen kræver det en del kokke med hænderne skruet rigtigt på, fortæller Skafferiets køkkenchef, Nicolaj Refsgaard.

Skafferiet har ligget i Hinnerup i lidt mere end tre år og er startet af kokken Jon Ahrensbach sammen med en kammerat.

Butikken er vokset jævnt og efter at Jon Ahrensbach for halvandet år siden overtog hele forretningen har han nu med tre kokke, to køkken-assistenter og et par af byens unge til at vaske op, skabt sig dét sted han drømte om.

- Det er dejligt at folk sætter pris på kvaliteten og samtidig prioriterer sundhed og bæredygtighed, når de vælger vores frisklavede aftensmad, fortæller Jon Ahrensbach.

Jon Ahrensbach har tidligere arbejdet på Svinkløv Badehotel, Michelin-restauranten "Das Kleine Rote" i Hamborg og på den økologiske Restaurant L'estragon i Aarhus.

pcb

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Karakter fra comebacksejren mod OB: To af profilerne strålede klarest i flot holdpræstation

Randers FC

Johnny Thomsen tvivler på flere kampe efter skade: Kan ikke undgå at blive rørt over hyldest

Annonce