Annoncørbetalt indhold

Skal vi vælge det gamle parcelhus?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er tiden kommet til, at dig og din samlever skal finde et sted at slå jer ned? Skal i vælge en by i udvikling, som Langå? Eller måske en mindre by som Harridslev? I kunne også vælge Danmarks sjette største by, Randers. Mulighederne er mange i Randers kommune, men har i råd? I skal også gøre jer overvejelser, om i vil bygge selv eller renovere. Hvis i vælger at renovere, så lån penge nu og sæt jeres præg på 70’er boligen. På sigt kan en renovering af et ældre hus også betale sig økonomisk. I artiklen herunder kan du læse, hvordan i kan renovere 70’er boligen.


Annonce

Nye behov siden 70’erne 

Rumfordelingen i parcelhusene fra 70’erne passer ofte ikke med vores behov i dag. Dengang lavede man små værelser, og køkkenet placerede man, så det lå separat fra de resterende rum. Derudover blev rummene i huset ofte forbundet af en lang fordelingsgang. I takt med at vores behov har ændret sig siden 70’eren, så ønsker mange også at ændre på lige netop denne rumfordelingen. I dag vil vi gerne have store værelser, et åbent køkken-alrum og to dejlige badeværelser. En anden væsentlig faktor for os, når vi skal renovere er, hvordan kan vi få mere lys ind? Sammenlignet med nybyg, så virker husene fra 70’erne ofte meget mørk og uden meget lysindfald.


Fordelene ved renovering 

Der er mange fordele ved renovering af et ældre hus. For det første har de ældre huse ofte mange fine håndværksmæssige detaljer og materialerne er i forvejen kendte. Derudover vil haven allerede være anlagt, hvilket vil være med til at give huset sjæl. Især sjæl i et hus kan være svært at genskabe ved nybyg. Men husk, det er vigtig i forbindelse med en renovering, at man ser muligheder frem for begrænsninger.


Sådan renoverer du et parcelhus fra 70’erne 

Selvom huset måske, som det står nu, ikke passer til jeres behov, så skal du ikke miste modet. I den lange fordelingsgang kan i sætte ovenlysvinduer i, på denne måde kommer den ellers meget mørke gang til at fremstå lys. Og hvad er en renovering uden en nedrivning af en væg? Ved nedrivning af vægge, kan i også gøre værelserne større. I har også muligheden for at vælte en væg mellem stue og køkken, det vil give jer muligheden for et køkken-alrum, hvor familiens samlingspunkt kan være. Ligesom i fordelingsgangen, så vil ovenlysvinduer være oplagt i stue og køkken. I de gamle parcelhuse er der heller ikke særligt højt til loftet, i kan undersøge mulighederne for at lave loft til kip, og på denne måde skabe lidt højde og gøre rummene endnu mere rummelige. Med hensyn til badeværelset, vil i kunne udvide gæstetoilettet og lave endnu et badeværelse. I dag vil vi helst have to badeværelser, modsat i 70’erne var der var et badeværelse og et gæstetoilet. Mulighederne er mange i forbindelse med en renovering.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.