Annonce
Debat

Skal vi være glade for den nye store indhegning i Fussingø?

Læserbrev: Uanset om vi piber eller synger, bliver Fussingø lavet om, så vi får svært ved at kende det igen. Godt nok modtager man høringssvar, men beslutningen er taget politisk med diverse støttepartier, som ikke alle har sat deres ben i Jylland og sikkert aldrig i Fussingø.

Man bør kalde det et naturisolat, når man hegner ind med et 2 ½ meter højt hegn for at holde de 150 store stude inde Mon stude opfører sig ligesom steriliserede hankatte, så er der jo grund til at frygte, at de stadig ser rødt. Der udsættes 150 styk kronvildt i stedet for heste. Kronvildt, som vi pænt holder for i bilen, hvis de krydser vores vej, med den store buk i spidsen. Kronvildt elsker den frie natur, og der er mange af dem, synd at lukke dem inde.


Annonce

Med alle de døde træer og optrådte jorder vil vi ikke se anemonerne blomstre i Fussingø.


Skoven har længe trængt til at blive lysnet, og skiftende skovridere har efter ønske ladet stå til. Skoven har passet sig selv i mange år. Det har ikke fremmet biodiversiteten, nu skal der flere døde træer til. De får nogle dræbende hug, og de skal stå, til de selv falder om. Det bliver derfor nødvendigt at påbyde kun at færdes på de anlagte stier, hvis man ikke vil have et faldende træ i hovedet.

Naturen skal nydes fra tre udsigtstårne - i sikkerhed for dyr og træer.

Det er ikke tænkt sådan, men føles alligevel som en hadegave, tidligere var det en frihed at gå en tur i skoven. Med alle de døde træer og optrådte jorder vil vi ikke se anemonerne blomstre i Fussingø.

Sig fra, siger en af vore lokale. Det må kunne bruges her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Randers

Skolens legeplads fyldt med glasskår: Skoleleder appellerer til forældre om at tage en snak med de unge

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Randers FC For abonnenter

Thomasbergs ønsker til transfermarkedet: - Det er naturligt, at vi kigger på emner til den del af banen

Annonce