Annonce
Randers

Skate-spots i Randers i dag - og hvorfor de ikke duer

Skatere på Jens Otto Krags Plads. Foto: Annelene Petersen
Selvom Randers ifølge skaterne mangler en betonskatepark, er der allerede forskellige muligheder i byen. Læs en præsentation af de forskellige lokationer her.

Skaterne i Randers skriger på en beton-skatepark af god kvalitet i midtbyen. Men der er allerede forskellige muligheder for byens skatere. Dan dit eget overblik over de fire spots her.

1. Jens Otto Krags Plads

Den midlertidige skatepark på Jens Otto Krags Plads har været der i snart 10 år. Den har forskellige ramper af træ og jern, som er ved at være slidt ned og holdes sammen med skruetvinger. Desuden larmer de til irritation for beboerne i området. Ramperne bliver jævnligt fjernet i forbindelse med forskellige arrangementer.

God placering, som betyder, at det er skaternes yndlingsspot i byen. God rampevariation, da alle ramperne var der, men skaterne oplever, at flere og flere ramper bliver fjernet på grund af slid.

Parken har for høj sværhedsgrad for nybegyndere.

2. Jennumparken

Skateparken i Jennumparken er en del af fritidsklubben i området, men kan bruges døgnet rundt. Der er en stor variation af ramper af træ, som ifølge skaterne er særlig gode til BMX og løbehjul.

Området har ifølge flere unge udenfor fritidsklubbens åbningstider problemer med trygheden. Desuden ligger den i Nordbyen fjernt fra skaternes tilholdssteder.

3. Ungdomsskole

På Nyholmsvej 6 har Randers Ungdomsskole det seneste halvandet år haft en indendørs skatebane i en lejet bygning. Skatebanen er af begrænset størrelse, hvilket hæmmer muligheden for at køre mange samtidigt, men er ellers af udmærket kvalitet. Desuden giver den mulighed for at skate i vinterhalvåret som den eneste i Randers.

4. Glarbjergvej

På en udendørs håndboldbane ved blokkene på Glarbjergvej i Randers Nord ligger der nogle enkelt betonledges. Ifølge skaterne er både hældningen og kvaliteten på banen så dårlig, at den er direkte farlig at bruge.

Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Regeringen: En pakke cigaretter skal koste en 50'er

Annonce