Annonce
Østjylland

Skilt på byggeprojekt i Auning kom op torsdag: - Ekstremt, hvordan min telefon har kimet

Skiltet på de to byggeprojekter var knap kommet på, før de første var solgt. Pressefoto
Skiltet med kontaktinformationerne ved de kommende seniorboliger i Auning var kun oppe i døgn, inden tre af de fem boliger næsten var solgt. Nyhederne havde spredt sig inden.

Auning: Bynære seniorboliger er en efterspurgt vare i Auning. Det denne seneste uge understreget.

JS-Byg Tømrer og Snedker har sammen med henholdvis Auning Blik og VVS samt KJA Entreprise lavet et projekt med i alt fem nybyggede, nøglefærdige seniorboliger i det centrale Auning.

Tre af boligerne ligger på Mortensensvej og to af dem på Vestergade. Entreprenøren går i jorden umiddelbart efter sommerferien og projektet forventes indflytningsklart til februar.

Annonce

Hvert af husene, der bortset fra den ene er dobbelthuse, består af 118 kvadratmeter med carport, hæk og hegn. For 1.795 millioner kroner kan den indflytningsklare bolig med tre værelser blive din. Ifølge Jacob Skipper fra Js-Byg ligger det en smule under de kvadratmeterpriser, som ellers er set på denne type boliger i området.

- Vi er ellers gået efter kvalitet og design med lidt dyrere materialer, fortæller han.

Kun to ledige

Men der er rift om dem. Allerede før byggeskiltene torsdag kom op på grundene, havde der været interesse, og også siden da har Jacob Skipper modtaget mange opkald.


Vi er ellers gået efter kvalitet og design med lidt dyrere materialer.

Jacob Skipper, én af de tre mænd bag seniorbolig-projektet


- Det er ekstremt, hvor meget min telefon har kimet, siger han.

Han forventer da også, at alle husene er solgt i løbet af de kommende måneder. Det første hold købere har allerede skrevet under - og han forventer, at de to reserveringer, han også har, bliver konverteret til købsaftaler.

3D illustration af to af de kommende seniorboliger i Auning. Fire ud af de fem kommer i form af dobbelthuse. Illustration: Vinther og Larsen

Det betyder, at der i øjeblikket kun er ét ledigt hus på hver af adresserne. Jacob Skipper, som oprindelig kommer fra Vivild, men nu bor i Auning, har også tidligere været involveret i byggeri af seniorboliger i byen.

- Der er tryk på det salg i Auning, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Live: Randers FC henter et point i Herning

Annonce