Annonce
Østjylland

Skjød-talent fik debut i Superligaen

Nicolai Dohn fik mandag debut for AC Horsens i Superligaen

Nicolai Dohn fra Skjød kan bryste sig af at have spillet sin første kamp i Superligaen for AC Horsens.

Annonce

SKJØD: Med 15 minutter på banen for AC Horsens i opgøret mod Randers FC kan 18-årige Nicolai Dohn nu skrive Superliga-spiller på CV'et. Mandag fik han officiel debut for Horsens-holdet. Dohn, som kommer fra Skjød, blev skiftet ind i kampen, som Horsens vandt. Oplevelsen har givet mere blod på tanden for det unge talent.

- Det er en drengedrøm af de helt store, som er gået i opfyldelse. Det motiverer mig da endnu mere til at kæmpe i hver træning for flere kampe, siger Nicolai Møller Dohn, som har spillet i Horsens de seneste to år, hvor han primært spiller på U19- og reserveholdet for klubben.

Før skiftet til AC Horsens spillede Dohn i AGF og de allerførste år i Hammel. Han træner med førsteholdet i AC Horsens et par gange i ugen og har netop fået en et-årig kontrakt med klubben.

Også førsteholdets træner Bo Henriksen ser et stort potentiale i knægten fra Skjød, som AC Horsens forventer sig mere af i fremtiden.

- Han er stadigvæk ung og U19-spiller, men han er en spiller, som er vanvittig uimponeret og er kommet lidt fra baghjul. Han har virkelig haft en god udvikling det seneste halve år. Han har en stor sult og tro på sig selv. Han har et stort hjerte og en spiller, vi forventer os meget af.

- Vi lægger ikke et stort pres på ham. Vi ville gerne give ham et cadeau for de præstationer, han har lavet på U19-holdet. Det ligger ikke i kortene, at han skal spille fra start de næste kampe, men på sigt håber vi, at han kan spille flere fodboldkampe for os, tilføjer Bo Henriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce